Jestem tutaj nowy i przejrzałem sobie większość karier i powiem tak:
Ta kariera jest dla mnie najlepsza z kilku powodów.
1. Jest to chyba największy projekt - jeśli zostanie dociągnięty do końca to będzie to fakt, że jest najdłuższa.
2. Każdy kto robił turniej typu Mundial itp czyli reprezentacjami nie prowadził Eliminacji, jedynie jedną grupę a potem podawał od razu wyniki owych eliminacji bez grania.
3. Graficznie jest coraz lepiej, i jak ktoś tego nie widzi i nie docenia to jest ślepy. Od początku Bartekeuro zmienia , zamienia to co wam nie pasuje i dodaje dużo od siebie.
4. Merytorycznie może nie ma szału, ale uważam, że kiedy trzeba to karierowicz pisze dłuższe teksty, jeśli potrzeby nie ma skraca do minimum i za to +
5. Jak ktoś prowadzi kariere jedną drużyną czy kadrą to jest łatwe, a tutaj? - 53 reprezentacje prowadzone przez 1 gracz - SZACUN.
6. Na koniec nie rozumiem osób które nagle się czepiają a raczej ciągle się czepiają. Bo ewidentnie widać, że takie osoby są. Co innego konstruktywna krytyka a co innego celowe dopieczenie.
7. Przewiduje, że będzie to jedna z najlepszych karier, już jest dla mnie bardzo dobrą i interesującą - możemy tutaj śledzić mecze i eliminacje jak w TV, mamy emocje, niespodzianki i całą otoczkę związaną z Eliminacjami i EURO.
Powodzenia, będę śledzić bo podoba mi się bardzo.
Multikonto?
1. Mój będzie dłuższy, jeśli go dociągnę do happy endu
2. Prowadzę eliminacje i wielu innych wcześniej też prowadziło, faktem jest, że chyba nikt nie dociągnął projektu do końca
3. Zgadzam się
4. Nic wielkiego nie robi...
5. Czasami prowadzenie jednego klubu może być jeszcze trudniejsze; co powiesz o mnie? prowadzę 207 drużyn a jestem jeden
6. Nie zauważyłem
7. Właśnie brakuje tej otoczki, same suche wyniki
Fajny wykręt, jak się nie chce pisać opisu lub się coś popsuło (wideo, przeglądarka usunęła tekst), muszę kiedyś tego spróbować