Dział Ogólny > Archiwum Karier
Eliminacje + UEFA EURO 2016 / Kilka słów od Autora / FINAŁ
Bartekeuro:
hmm to może znajdzie się jakis pomocnik żeby mi pomóc z grafiką?
espon:
sama grafika nie jest zła. Warto by było jednak popracować nad literówkami i starannością postu. Wyśrodkowanie, czcionka, ten sam rozmiar zdjęć itp. Popatrz na inne kariery ;)
Co do samej pomocy przy grafice to musielibyśmy wiedzieć co konkretnie. Napisz na PW.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ czymś takim daleko nie zajedziesz
--- Koniec cytatu ---
Tak to na pewno go zdopingujesz... Być może zajedzie dalej od nas w długości prowadzenia kariery
Jak wrzucasz zdjęcia, to użyj 7 zakładki od góry - Wyśrodkowanie - i będzie od razu lepiej wyglądało
Bartekeuro:
Poprawiłem ile umiałem ;)
Dodam, że gram to 9 miesięcy już, lecz teraz dopiero postanowiłem się tym podzielić :)
Wcześniej grałem każde mistrzostwa i tak
Euro 2012 - Mistrz Rumunia, w finale pokonała Anglie
Mundial 2010 - Mistrz Argentyna, 2 miejsce Belgia, 3 Hiszpania, 4 Egipt
Wcześniejszych już nie ma co podawać
Mundialu 2014 nie grałem, bo nie miałem czasu na ok 800 meczy.
Teraz pełne kwalifikacje i turniej główny,
Prosze o opinie, komentarze ;) ew pomoc w grafice ;)
Razer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak to na pewno go zdopingujesz... Być może zajedzie dalej od nas w długości prowadzenia kariery
--- Koniec cytatu ---
Hmm użyłem zbyt mocnych słów. Ale też trochę wyciągnąłeś to z kontekstu. Napisałem, że jeżeli nieco poprawi część wizualną to może być jedna z lepszych karier :)
EDIT:
Oho, widzę, że już poprawiłeś. No i teraz to wygląda bardzo bardzo przyzwoicie :D Jeszcze tylko pojedyncze literówki itp ale to zdarza się wszystkim. Czytaj tekst zanim go wstawisz i będzie ok ;)
Nawigacja
[#] Następna strona