Wow, to jest wciąż ta sama kariera. Pamiętam jak kiedyś zbyt ostro skomentowałem szatę graficzną w Twoim wątku, za co - znając mnie
- prawdopodobnie nie przeprosiłem. Ale też od samego początku mówiłem, że po poprawieniu paru prostych spraw, może to być jedna z lepszych karier na forum. I jest, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Właśnie w ten sposób zamyka się usta durnym krytykom (w tym mnie).
Jak to w życiu bywa... Znalazło się miejsce na parę niespodzianek. Serbia... Holandia...
A tak szczerze to drużyny raczej zawodzą niż zaskakują. Portugalia i Niemcy sfrajerzyli po całości. Złota generacja Belgii również rozczarowała. Wynik Ukrainy z Holandią jakoś mnie nie dziwi... Jako kibic Newcastle wiem jak to jest grać z Janmaatem w obronie.
Dziwi mnie też brak Mitrovicia w składzie Serbii. Szczególnie w tak fizycznym meczu jak tym z Islandią. Zaskakują za to 3 bramki Depaya. No ale więcej już nie zdobędzie, więc jego wynik pewnie w świat nie pójdzie. Wspieram oczywiście Roberta i ew. Moratę w wyścigu o złotego buta. W turnieju niestety zabrakło Szkotów, za których bardzo mocno trzymałbym kciuki. No ale przynajmniej Słowacji udało się wyjść z grupy, więc nie ma powodów do wstydu. W ogóle żadnej drużyny z Wielkiej Brytanii tu u Ciebie nie ma, dopiero teraz się zorientowałem. Szkoda, bo tamci kibice zawsze robią fantastyczną atmosferę. No, prawie zawsze. Poza Polską kibicuję więc Irlandii, Cyprowi i gospodarzom - Francuzom. Dokładnie w takiej kolejności.
Dotarłem do prezentacji stadionów. Wygląda to imponująco. Nie mogę tylko odkopać kadr zespołów. Znalazłem tylko Polską. A w parę z nich chciałbym zajrzeć z ciekawości. No ale trudno...
Już teraz wyglądasz na tak zdeterminowanego, że pewnie nic Ci to nie da, ale mimo wszystko życzę powodzenia