Archiwum > Sport

Transfery piłkarskie [Aktualizacje]

<< < (24/25) > >>

D17:

Deadline 2034

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie popisało się, bo sprzedało zawodnika, który strzelał fochy, a po całym roku gadania, że kocha Romę i tylko Romę, zażądał podwójnej podwyżki? Tu jakoś niespecjalnie za nim płaczą:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Nie popisało się, bo Roma mogła mieć jeszcze przez rok jednego z najlepszych stoperów świata, a przed ligowym gwizdkiem go oddali. Jego zapewnienia mnie nie interesują, bo oprócz Tottiego i De Rossiego każde inne jest gówno warte. Poza tym po takim sezonie w jego wykonaniu nie dziwię się, że wniósł o podwyżkę, a czy o dwukrotną, to nie wydają mi się, bo chyba zna realia Włoskiej piłki - chyba, że jest jakieś źródło

--- Cytuj ---Przecież wypożyczyli Astoriego, kupili Manolasa, negocjują też transfer Basy. ::)
--- Koniec cytatu ---
Same tuzy. Chyba, że któryś z nich eksploduje jak Benatia i stworzy z Castenem jedną z najlepszych par stoperów w Europie. Poza tym De Rossi zdążył już zagrać 20ścia ostatnich minut w meczu z Fiorentiną jako środkowy obrońca.

hose444:
Uhuhu... rok temu Bale do Realu, teraz w ostatnim dniu Falcao w ManU, Chicharito w Realu. Cieszę się, że w końcu tego pierwszego zobaczę, bo bliżej mi w TV do United niż Monaco  :)

Raffael:
Najważniejsze transfery zimowego okienka
Cuadrado - Fiorentina->Chelsea
Schurrle - Chelsea->Wolfsburg
Salah - Chelsea->Fiorentina
Bony - Swansea->City
Shaqiri - Bayern->Inter
Suso - Almeria->Milan
Perez - Benfica->Valencia
Doumbia - CSKA->Roma
Torres - Milan->Atletico
Fletcher - United->WBA
Cerci - Atletico->Milan
Podolski - Arsenal->Inter
Destro - Roma->Milan
Ibarbo - Cagliari->Roma

hose444:
Cuadrado najciekawszy. Ciekawe, jak sobie poradzi w Chelsea.
Wolfsburg pokazuje, że chce być siłą numer dwa w Niemczech.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej