Archiwum > Sport
Transfery piłkarskie [Aktualizacje]
D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENeymar-Messi-Pedro
W odwodzie jest jeszcze Deulofeu a jakby co to na skrzydle zagra tez Iniesta. W meczach z Rayo czy inna Almeria mozna dac szanse mlodziakom z Barcy B (Adama,Dongou,El Haddadi)
--- Koniec cytatu ---
Czemu akurat z nimi? Widać jak oglądasz ligę hiszapańską , przecież te drużyny też potrafią dobrze grać.
marian114:
Akurat ogladam lige i wiem ze Barcelona dobrze sobie z nimi radzi. Z Rayo 4:0 na wyjezdzie, 6:0 u siebie. Z Almeria 2:0 na wyjezdzie 4:1 u siebie. To tylko przyklady z ostatniego sezonu. Moze w innych meczach rzeczywiscie potrafia cos pograc ale Barcelonie po prostu sie z nimi dobrze gra 8)
Mejor:
Akurat Rayo jest z gry dobrą drużyną, ale za łatwo daje sobie strzelać bramki, jak zresztą większość w Hiszpanii.
Toni Kroos (Bayern -> Real)
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAkurat ogladam lige i wiem ze Barcelona dobrze sobie z nimi radzi. Z Rayo 4:0 na wyjezdzie, 6:0 u siebie.
--- Koniec cytatu ---
Te wyniki zakłamują obraz tych spotkań, ponieważ Rayo to drużyna, która jako jedyna w lidze Hiszpańskiej i być może jako jedyna w Europie(!), gra otwarty futbol z Barceloną, będąc od niej częściej prze piłce. Zresztą kiedyś już "analizowałem" tą drużynę:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)
NexaT:
Taktyka grania otwartego futbolu z Barceloną to głupota, widać jak się to kończy.
Nawigacja
[#] Następna strona