Ankieta

Który ze sponsorów powinien stworzyć klub w lidze polskiej?

Red Bull
1 (6.3%)
Pepsi
11 (68.8%)
Oba
3 (18.8%)
Inny (napisz w poście jaki)
1 (6.3%)

Głosów w sumie: 16

Autor Wątek: Zespół użytkowników PesLeague - czyli pod patronatem Coca-Coli po raz drugi!  (Przeczytany 17472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
"Sierpniowa zima"- haha Fifa ;D
Niesamowity klimacik filmu. Aż chciało się oglądać. Brawa oby więcej takich :)
No i sam mecz. Pomimo wielu okazji, postawienia na atak, udało się nam zdobyć tylko jedną bramkę. Trochę szkoda braku skuteczności, bo może być on kluczowy w następnych meczach.
No i jeszcze ta nerwówka. Ja dobrze, że Espon był na posterunku  :angel:  ;D Nie to żebym się chwalił, bo dwie interwencje to "pikuś, pan pikuś" przed nam jeszcze cały sezon, ale miło było zobaczyć "siebie" w akcjach ratujących wygraną. :P Liczę, że może kiedyś dostanie mi się MVP ;)
Z Bełchatowem będzie zapewne trudniej i czas na to, aby skład B się zaprezentował tak, aby wygrać.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
No to musimy Bełchatów odstrzelić i będzie git. Debiut na plus, szkoda, że tylko jednak bramka.
Skrót fajny tylko "osram" na początku lekko niesmaczne  ;D ;)
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 13.02.2010r.
  • Pan Nikt
    • Filmweb
No, no, no, ładny meczyk. Skrót klimatyczny. Ładny szczupak mi wyszedł, nie powstydziłbym się takiego na normalnym boisku i ta wrzutka, asysta pierwsza klasa.

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 24.10.2009r.
Skrót fajny tylko "osram" na początku lekko niesmaczne  ;D ;)
Kurde hose... Czy zawsze musisz mnie uprzedzać? Który to już raz... ;D

Świetnie przedstawiony mecz. Tekst wciągający, skrót ciekawy i interesujące screeny. Można przyczepić się tylko do jednej rzeczy (oprócz zimy w sierpniu oczywiście, ale to nie od Ciebie zależy ;D), mianowicie masz scoreboard z Ekstraklasy. Mimo wszystko raczej nikt nie ma do Ciebie o to pretensji, bo pewnie po prostu nie ma takowego dla 1. ligi.
Oczywiście my gramy z 3 razy trudniejszą drużyną, ale rozumiem, że to było zaplanowane ;)

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
Kurde hose... Czy zawsze musisz mnie uprzedzać? Który to już raz... ;D

;)
" border="0

Offline TiDi

• IV - ligowiec
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 04.11.2012r.
    • Status GG
  • Gram w: ...
Świetnie opisane ,teraz tylko czekać na mecz drużyny b.

I gram z Arturem :P
" border="0

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
Dzięki za miłe słowa, ale na razie jestem na wyjeździe i wracam w piątek. Na komputerze, z którego piszę może i mam Fifę, ale nie mam save'a. :(
Co do Osram - niestety na to wpływu nie miałem :D a co do scoreboarda - poszukam jeszcze, jak znajdę, to zmienię :)

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 16.05.2011r.
Ja siedziałem nad morzem a tu bah asysta przy golu w debiucie ;D ;D
Grejt! :P

P.S. - jak uderzyłeś mną tak rzut wolny? xD Nigdy nie widziałem takiego wykonania w fifie ;p
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2014, 23:17:26 wysłana przez Sklado »
widzew.png" border="0

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
P.S. - jak uderzyłeś mną tak rzut wolny? xD Nigdy nie widziałem takiego wykonania w fifie ;p
Jeśli dobrze pamiętam, trzeba wcisnąć i przytrzymać LB na padzie. Powoduje on, że strzał jest bardziej płaski. Trzymasz LB, pasek siły strzału do połowy i tak właśnie się uderzy. Doda się więcej siły, to bardziej w okolice poprzeczki strzelisz. Strzeliłem już nawet kilka bramek z wolnych tym sposobem, przy czym, korzystając z innej techniki, nigdy nie strzeliłem bramki z wolnego. :D

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 13.02.2010r.
  • Pan Nikt
    • Filmweb
Tą techniką dobrze strzela się pod murem lub z bardzo bliskiej i bardzo dalekiej odległości.

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
Odp: Zespół użytkowników PesLeague - czyli pod patronatem Coca-Coli po raz drugi!
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpień 03, 2014, 20:51:01 »
...2 września 2013

Składy wyjściowe
GKS Bełchatów: Malarz - Gonzalez, Baran, Wilusz, Michalak - Rachwał, Sawala, Wroński, Poźniak, Wacławczyk - Prokić
Team Coca-Cola: Przybyl - Darecki, Krzychu, Znowek - Hernandez, Rambo, Tidi - Razer, Kfercik, Nexat, Artur

Jeden z faworytów ligi pokonany po ciężkim boju!
Powtórki zimy sprzed tygodnia już nie było - ciepła, spokojna noc na bełchatowskim stadionie, gdzie rozgrywana była 2 kolejka I ligi polskiej. Team Coca-Cola był wspierany przez sporą rzeszę fanów, którzy przyjechali z całej Polski na to wyjazdowe spotkanie. Mecz się zaczął od groźnej akcji bełchatowian, podczas której Wacławczyk pokonał w pojedynku 1 na 1 Dareckiego, dzięki czemu doprowadził do sytuacji sam na sam z bramkarzem. Tylko czujność i szybkość Znowka uratowała zespół przed utratą bramki. Bezpardonowo wszedł wślizgiem przed nogi pomocnika GKS-u, wybijając mu piłkę spod celownika. Następną okazję miał kapitan składu B - Artur Arti, który był niezwykle bliski zdobycia bramki. Niestety Malarz z poświęceniem rzucił się w stronę słupka, przez co udało mu się sparować piłkę w stronę konstrukcji bramki. Raz na wozie, raz pod wozem - tak można opisać bramkarza gospodarzy. Tak paradoksalnej bramki dawno nie widzieliśmy. Po podaniu obrońcy w stronę bramkarza Malarz... minął się z piłką, która wturlała się za linię bramkową. Po tej bramce gra się uspokoiła, ale jak się okazało - była to cisza przed burzą. Bramkę do szatni strzelił Hose Hernandez, który dobił strzał Kfercika. Ważną rolę w tym golu miał Razer - zawodnik z Ghany doprowadził do dogodnej sytuacji dla swojej drużyny.
Po przerwie Team Coca-Cola zszedł do obrony. Najpierw świetną interwencją popisał się Martin Przybyl, następnie udany wślizg zaliczył Krzychu, który powstrzymał groźną akcję bełchatowian. Zachować czystego konta się nie udało - pierwszym zawodnikiem, który umieścił piłkę w siatce Coca-Coli, został Mateusz Mak. Mimo że zostało 20 minut do końca, dużą rolę w zachowaniu trzech punktów miał bramkarz naszej ekipy - Martin Przybyl. Dzięki niemu udało się dowieźć wynik do końca. Zawodnikiem meczu jednakże został znowu środkowy obrońca - Krzysztof "Krzychu" Krystek! Gratulujemy!

Galeria

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót meczu
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=91b20f9703d575798204506b7b4d25c3&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=91b20f9703d575798204506b7b4d25c3&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Oceny pomeczowe
Spoiler for Hiden:

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
Odp: Zespół użytkowników PesLeague - czyli pod patronatem Coca-Coli po raz drugi!
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpień 04, 2014, 09:25:08 »
To się nazywa świetne odnalezienie w sytuacji. Ładna dobitka i strzelam pierwszą bramkę dla klubu w lidze, bo ten samobój to wiadomo, że wina obrońców GKS-u. Ja jestem zadowolony. Z not widzę, że mamy dobrych defensorów, Artur dzisiaj się nie potrafił odblokować, w konsekwencji zaliczył kiepski mecz. Konsekwentnie zagraliśmy i jest dobrze. Czekam na następne mecze. I gole "47"  ;D
" border="0

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpień 04, 2014, 10:23:41 »
Za*ebisty ten filmik :)
Niezmiernie się cieszę z najwyższej noty w zespole i nagrody MOTM. Szczerze powiedziawszy to myślałem, że laury będą zbierać najczęściej napastnicy, a tu niespodzianka  8)

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpień 04, 2014, 10:26:56 »
Naprawdę świetnie obrabiasz skróty... El Capitan dzisiaj najsłabszy na boisku :D Dobrze, że jego kamrat TiDi dotrzymał mu kroku ;D ;D
Tak paradoksalnej bramki dawno nie widzieliśmy.
A nie kuriozalnej?

Jeszcze co do screenów, to fajnie jakby dało się je przeglądać po kolei na stronie, bo tak to trzeba wracać i otwierać następne.

Jak dla mnie jedna z głównych kandydatów na karierę sierpnia ;)
" border="0" border="0

Offline TiDi

• IV - ligowiec
    • Status GG
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpień 04, 2014, 10:48:27 »
El Capitan dzisiaj najsłabszy na boisku :D Dobrze, że jego kamrat TiDi dotrzymał mu kroku ;D
Do usług  :D
Spodziewałem się lepszego debiutu, może w następnych meczach będzie lepiej.
" border="0

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 04, 2014, 10:59:05 »
Spodziewałem się lepszego debiutu, może w następnych meczach będzie lepiej.

Indywidualnie, bo drużynowo nie ma co narzekać  :)
" border="0

Offline TiDi

• IV - ligowiec
    • Status GG
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 04, 2014, 11:25:40 »
Indywidualnie, bo drużynowo nie ma co narzekać  :)
Oczywiście drużynowo świetnie wyszło,ale moja ocena taka słaba :<
" border="0

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpień 04, 2014, 19:18:51 »
Kolejna wygrana naszego Dream Teamu, coś czuję, że możemy daleko zajść w tabeli. Może pokusimy się od razu o mistrzostwo :D

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpień 05, 2014, 07:39:17 »
Drugi skład trudniejsze zadanie i efektowniejsza wygrana. No ładnie, ładnie. Oby tak dalej. Brawa też dla Przybyla. Ładnie wybronił kilka akcji i ta wściekłość, gdy musiał wyjmować piłkę z siatki :P, oby takich obrazków jak najmniej

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • VR46
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 06, 2014, 01:28:20 »
...16 września 2013

Składy wyjściowe
Team Coca-Cola: Espon - van Red, Turek-Rudzik, Norberto - Shoushan, Arkadinho, Składowski - Michu Jr, Veeq, Al-Daro, Mejor
Górnik Łęczna: Prusak - Tadrowski, Abdelhamid, Kałkowski, Bonin - Niedziela, Nikitović, Zawistowski, Walaszek - Szałachowski, Oziemczuk

Cios za cios!
Stadion Narodowy. Drugi mecz na tym stadionie w ramach rozgrywek I ligi. Pogoda o wiele łagodniejsza, niż pod koniec sierpnia. Mecz zaczął się ogromnym ciosem "napojarskich" - jak zwykli nazywać nasz zespół fani pozostałych klubów - już w 2 minucie na prowadzenie gospodarzy wyprowadził Abdullah Al-Daro! Świetnie wypatrzył Katarczyka Clemente Veeq i bez wrzutki Portugalczyka bramki by nie było. Nie umniejszając jednak zasług strzelca bramki, Al-Daro zachował zimną krew, a po chwili na tablicy pojawiło się: 1-0. Team Coca-Cola niestety nie poszedł za ciosem i łęcznianie przejęli inicjatywę, wychodząc dość daleko od własnej bramki, narażając się na kontrataki rywala. Bramkę jednak zdobyli w dość nietypowy sposób, jak na ich grę. Głupio w polu karnym zachował się Marco van Red, faulując od tyłu zawodnika gości. Rzut karny pewnie wykonał Oziemczuk i wyrównał rezultat spotkania. Górnik jednak nie rezygnował z ofensywy, licząc na kolejne bramki. Pod koniec I połowy narazili się na kontrę, którą poprowadził Michu. Ponieważ obrona gości nie zdążyła się wrócić w "całości", skrzydłowy zdecydował się wrzucić piłkę w pole karne. Dośrodkowanie przedłużył Abdullah Al-Daro, a Mejor dobił główką piłkę z paru metrów, wyprowadzając PesLeague Team na prowadzenie!
Druga połowa nie była już tak korzystna dla czerwono-biało-czarnych. Utrata bramki w 53 minucie - jakże głupiej; najpierw za słabe podanie Arkadinho, następnie zła decyzja Espona - spowodowała, że to gospodarze ruszyli z ofensywą, i mimo wielu strzałów z dystansu Shoushana, dobrej okazji Al-Daro, czy wyśmienitego strzału van Reda, który zatrzymał się na słupku, nie udało się już wyjść na prowadzenie, a mecz zakończył się wynikiem 2:2. Zawodnikiem meczu został... znowu Kacper Turek-Rudzik! Gratulujemy, a szczegóły nagród niżej (w sekcji "Następny mecz").

Galeria

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót meczu
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=91b20f9703d575798204506b7b4d25c3&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=91b20f9703d575798204506b7b4d25c3&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Oceny pomeczowe
Spoiler for Hiden:

Następny mecz
W następnej kolejce Team Coca-Cola zmierzy się w Nowym Sączu z tamtejszą Sandecją. Po meczu na południu Polski zarząd przedstawi nagrody dla najlepszych zawodników ostatnich czterech meczów. Kacper Turek-Rudzik z pewnością może oczekiwać nie lada "prezentu". Również po następnym meczu zostanie przedstawiona tabela.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2014, 01:39:09 wysłana przez Miszczu11 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 06, 2014, 01:28:20 »