Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Kto wg Was ma najbardziej wymy?lny Nick?

<< < (3/9) > >>

Gienioch:
Mój zrodzi? si? bardzo dawno. Pami?tam jak z kumplami wracali?my w czasach podstawówki sk?d? i wymy?lali?my jak która osoba ma na imi? (ale byli?my g?upi). Ja na wszystkie babcie mówi?em "babcia Gienia" (tak ma na imie babcia jednego kumpla) w ko?cu wyda?o si?, ?e nie wymy?lam nic nowego i ?e tak lubie to imi?, to dosta?em miano Gieniocha :D T? ksyw? zwracaj? si? do mnie tylko nieliczne osoby :) Mog?em co? poprzekr?ca? z nadaniem mi tej ksywy, powiem Furbemu, ?eby skorygowa? :D

zajac:
Ja jestem zaj?c :P W podstawówce dziewczyny stwierdzi?y, ?e wygl?dam jak zaj?c :P hehe no i tak jest do dzisiaj. Zwracaj? si? tak do mnie wszyscy: koledzy, kumpele, nauczyciele, wychowawczyni, pan od w-fu, s?siedzi i znajomi :P

Arsenal..X..:
Heh a mój sie w sumie wzi?? z w?asnej niewiedzy ::) ...Zakupiwszy gre ...stworzylem sobie 3 alternatywne Nicki (glupie nazwy :D)....oczywiscie po fakcie sie dowiedzia?em ?e nie mo?na ju? kasowac ???...wiec wybra?em w "miare" normalny  8) :P

Nephillion:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem zaj?c :P W podstawówce dziewczyny stwierdzi?y, ?e wygl?dam jak zaj?c :P

--- Koniec cytatu ---

Na mnie czasem mówi? Bugs (królik Baks) :)

FC_Porto_PES6:
moj nick wziol sie z prostej przyczyny po wygranej FC_Porto w lidze mistrzów polubilem ich :) i jak zaczynalem grac w PES 4 to dalem sobie wlasnie ten nick i do dzis mi pozostal

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej