Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Kto wg Was ma najbardziej wymy?lny Nick?
Pahol:
Dla tych których nigdy nie ciekawi?o dlaczego Paho?(? na ko?cu ale dla potrzeby neta L) to mam takie wyja?nie- nei mam bladego poj?cia. Kiedy? mia?em Gryzek(od nazwiska) Kreda(od tego ze by?em nieco blady ;) ) i ?ciana bo ch?opaki nie dawali rady mnie przej?c w obronie jak w noge grali?my- ale to tylko nieliczni wiedz?. Takze nic sie nei wyja?ni?o, jakby ktoswiedzia? dlaczego jestem Paho? to prosze o kontak ;-)
Kr0w4:
Mój wspania?y nick K K K R R R () () () W W W 4 4 4 zrodzi? si? prosto:) Najpierw gra?em w tak? gr? Soldat(takie gówno 2D :] ) I mieli?my zajawk? na zrobienie sobie folwarku:D I wszyscy sie jako? po nazywali?my:) No i ja wzi??em Krowa:) Teraz jest Kr0w4 ?eby by?o bardziej Kuul:)
Pozdro
maciek_pl:
a nowi gracz.....chcemy poznać waszą historie
deejay:
U mnie to wyglada tak: w szkole sredniej prowadzilem wlasne polowinki, wlasciciel klubu w ktorym to mialo miejsce zapytal czy bym mogl poprowadzic w takim samy stylu inne tego typu imprezy ( komp i winamp ;D ), zgodzilem sie. Na jednej z takich imprez byl profesjonalny DJ i zapytal czy bym nie chcial zagrac na wiekszej imprazie bo podoba mu sie moj styl....... no i tak do dzis tyle ze juz imprezy na kilkaset a nie raz tysiecy osob :)
Do najwiekszych osiagniec zaliczam set grany na sunrise wraz z DJ-em Mark Van Lindem i Poul Van Dyke
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie to wyglada tak: w szkole sredniej prowadzilem wlasne polowinki, wlasciciel klubu w ktorym to mialo miejsce zapytal czy bym mogl poprowadzic w takim samy stylu inne tego typu imprezy ( komp i winamp ;D ), zgodzilem sie. Na jednej z takich imprez byl profesjonalny DJ i zapytal czy bym nie chcial zagrac na wiekszej imprazie bo podoba mu sie moj styl....... no i tak do dzis tyle ze juz imprezy na kilkaset a nie raz tysiecy osob :)
Do najwiekszych osiagniec zaliczam set grany na sunrise wraz z DJ-em Mark Van Lindem i Poul Van Dyke
--- Koniec cytatu ---
kiedy będziesz w wawie :)
Nawigacja
[#] Następna strona