Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Dodatki Graficzne
[PES6] Dodatki by Daro.
hose444:
Bardzo dobrze wykonane dodatki, gratulację.
Scyzor91:
Super! :)
Daro.:
Trzy stadioniki do których dostęp macie już od wczoraj w downloadzie w pierwszym poście. ;)
HDI-Arena, Hannover
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
made by: Maxey / edited by: Daro. / adboards by: Daro.
Volkswagen Arena, Wolfsburg
made by: Maxey / edited by: Daro. / adboards by: jihado86
Stadion OSiR, Olsztyn
made by: Młodszy / converted by: Bart & Raven / edited by: Daro. / adboards by: Daro.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDałbyś radę ogarnąć mi Santiago Bernabéu do PESa 5 ?
--- Koniec cytatu ---
Popytam, poszperam... zobaczę co da się zrobić. ;)
Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze. Jeszcze dziś postaram się wydać jakieś stroje.
Aha... i znalazłem w necie lepszą (podobno, muszę sprawdzić w grze) wersje Brazucci, więc być może będzie jakiś update piłeczki Ekstraklasy. ;)
Chałwa:
No stadiony pierwsza klasa ;). Może zrobisz jakieś edity stadionów, które ostatnio zrobił Raven? :)
Daro.:
Dziś zrobiłem sobie stroje dla Podbeskidzia Bielsko-Biała. Nie jestem wielkim kitsmakerem, a stroje nie są jakieś wybitnie świetne i idealne, ale mimo to napracowałem się przy nich trochę. To, co wykonałem mi w zupełności wystarczy. Jeśli komuś też się spodobają i ktoś z Was uzna, że jemu też coś takiego w zupełności wystarcza, to wystarczy kliknąć w Download. ;)
Aha i postanowiłem, że nie będę robił dubelków w temacie (czyli post pod postem). Kolejne prace ode mnie będą pojawiać się dopiero po jakimś komentarzu pod moją wcześniejszą pracą.
Pozdrówka dla graczy PESa6. ;)
Podbeskidzie Bielsko-Biała kitspack 2014-2015 made by Daro.
made by: Daro.
Nawigacja
[#] Następna strona