Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (4/183) > >>

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam :)
Dlaczego w zakładce VRAM mam bad :( (na pozostałych mam good)
mam wystarczająco dobry sprzęt.(4 gb Ram, RADEON HD 5470,procesor i5)
Wie ktoś czemu tak jest?

--- Koniec cytatu ---

Laptop? A gra chodzi płynnie?

To pamięć karty graficznej i zazwyczaj pobiera zintegrowaną - tak jak u mnie, ale gra i tak odpala z GTX więc nie widzę problemu na swoim laptopie.

redz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Laptop? A gra chodzi płynnie?

To pamięć karty graficznej i zazwyczaj pobiera zintegrowaną - tak jak u mnie, ale gra i tak odpala z GTX więc nie widzę problemu na swoim laptopie.

--- Koniec cytatu ---

Kolego prosta sprawa - najeżdżasz na ikonę pes 2015 exe - ppm -wybierasz uruchom z procesorem graficznym nvidia i tyle.

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolego prosta sprawa - najeżdżasz na ikonę pes 2015 exe - ppm -wybierasz uruchom z procesorem graficznym nvidia i tyle.

--- Koniec cytatu ---

Z tym, że on nie napisał, że gra mu nie chodzi - a nie chcę tego stwierdzać pochopnie. On napisał tylko, że w settings mu wyświetla "bad".
Mnie też wyświetla i gra mi chodzi. Może jemu też chodzi a tylko chciałby zlikwidować to wyświetlanie?

Maniuene:
Panowie podłączam się do pytania z letterboxingiem. Na każdej rozdzielczości mam dwa grube pasy na górze i na dole ekranu... niby grać się da, ale jest to trochę irytujące i niemiłe dla oka :/ wie ktoś jak to rozwiązać?

OLIX19:
witam mam następujacy problem jak poruszam analogami dwoma gdy przeciwnik ma piłkę zmienia mi się zawodnik każdy tak ma czy tylko ja mam coś namieszane-wersja na PC.Ustawienia mam takie jak w pesie 14 a tego zjawiska nie ma w czym problem??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej