Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (6/183) > >>

robertin12:
Aaa mógłby ktos w tym pliku settings ustawić poziom detali na medium i rozdzielczosc 1366x768 bo mam zintegrowana kartę i nie mogę tego zrobić dopóki nie wyjdzie file loader czy cos w tym rodzaju. ewentualnie tylko poziom detali jesli ktos nie ma takiej rozdzielczosci. Z góry dzieki :))

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

OLIX19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Lewy analog służy do poruszania zawodnikiem a prawy analog służy do zwodów gdy masz piłkę oraz do zmiany zawodnika gdy jesteś bez piłki.

--- Koniec cytatu ---

przecież w 14 tak nie mam to dodali taka opcje?? kurde musze sie przyzyczaić ;/ czy da sie to jakos wyłączyć?

kowal_birmingham:
przeinstalowałem kilka razy i teraz żadne okienka nic nie wyskakują ale gra się wlancza dosłownie na 2 sekundy i wywala do windowsa. nie wiem o co chodzi ogarnął już ktoś tego Pesa dlaczego takie cyrki z nim są?
moj komp-intel core i3-41150
ram-8gb
karta-amd radeon hd 6670.

Lacan:
witam

Czy w settings można ustawić rozdziałkę 1440:900 bez kaszet ? (czarne marginesy na gorze i na dole obrazu) może wyszedł jakiś przerobiony plik settings ?

redz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo Ja właśnie Bad mam na VRAM. Włączam grę na najmniejszych wymaganiach i tnie okropnie.

--- Koniec cytatu ---

W panelu sterowania nvidia - zarządzanie ustawieniami 3d- ustawienia programu-dodaj(dodajesz pes 2015)
poniżej będziesz też t miał -wybierz preferowany procesor graficzny-wybierasz procesor nvidia o dużej wydajności- zaznaczasz i oczywiście dajesz zastosuj.

podczas włączania gry dla pewności ppm - uruchom z procesorem graficznym- wybierasz procesor nvidia o dużej wydajności.

Walczyłem z tym przy 14tce- tak jest z laptopami że niektóre gry wykrywają zintegrowaną kartę graf.
Powinno być ok..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej