Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (2/183) > >>

michalg:
Witam ,mam problem myślę że nie ja jeden ,grę wywala po próbie połączenia z netem,nigdzie nie idzie znależć rozwiązania,wymagania spełniam z nawiązką,sterowniki nowe ,system to win 8,1 64bit

kowal_birmingham:
witam. mam problem zainstalowałem gre i gdy chce ja odpalic to wyskakuje taki napis:Pro evolution soccer 2015 has stopped:a problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available. mam orginalnego windows 8.1. wie ktos o co chodzi?

pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam zaś problem, że za chiny nie moge ustawić 4:3 na monitorze ....wie ktos jak sobie z tym poradzic ?? ?

--- Koniec cytatu ---
dołaczam sie nie ma letterboxing wiec dajac 1024x1280 czyli 5x4 czy np 4:3 jest problem z paskami

mlynek95:
Mam problem z dwiema kartami graficznymi na laptopie. Posiadam intelhd oraz geforca 740m. Pes czyt tylko ta slabsza intela przez co nie moge zmienic detali na wyzsze. Moze ktos wie jak to zmienic ?
Pozdrawiam

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---witam. mam problem zainstalowałem gre i gdy chce ja odpalic to wyskakuje taki napis:Pro evolution soccer 2015 has stopped:a problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available. mam orginalnego windows 8.1. wie ktos o co chodzi?
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Witam ,mam problem myślę że nie ja jeden ,grę wywala po próbie połączenia z netem,nigdzie nie idzie znależć rozwiązania,wymagania spełniam z nawiązką,sterowniki nowe ,system to win 8,1 64bit
--- Koniec cytatu ---

Popatrz uważnie, może znajdziesz rozwiązanie:

--- Cytuj ---Ja mam zaś problem, że za chiny nie moge ustawić 4:3 na monitorze ....wie ktos jak sobie z tym poradzic ??
--- Koniec cytatu ---

Może błąd PESa i w bliskim czasie wydadzą FIX. Na upartego spróbuj zainstalować sterowniki nowsze dla grafiki i tam w nich ustaw rozdzielczość dla monitora, potem w grze.

--- Cytuj ---Mam problem z płynnością w samej grze. W teorii powinno mi śmigać bez zawahania na najwyższych a tak nie jest. Gdy gram to odczuwam "lagi", coś w stylu zarywania obrazu. Po prostu nie ma płynności. Włączyłem frapsa i pokazuje mi cały stałe 60fps a pomimo to gra rwie. Próbowałem już wyłączenia skalowania ekranu dla wysokiej rozdzielczości DPI, pomogło ale tylko trochę. Bez tego to już kompletnie się grać nie da.
--- Koniec cytatu ---

Zaktualizuj sterowniki grafiki. Wyłącz zbędne programy w czasie gry i antywirus lub w antywirusie wyłącz skanowanie folderu z gra.
Jeśli nic nie da to winy trzeba się doszukiwać gdzie indziej lub błąd samej gry.

--- Cytuj ---Mam problem z dwiema kartami graficznymi na laptopie. Posiadam intelhd oraz geforca 740m. Pes czyt tylko ta slabsza intela przez co nie moge zmienic detali na wyzsze. Moze ktos wie jak to zmienic ?
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

W ustawieniach karty graficznej GeForce ustaw GF jako domyślną grafikę dla systemu lub w BIOS jak wiesz jak.
Jest sporo tematów na google ze zmianą 2 grafik na lepsza.

PS. Spamuj dalej tym problemem gdzie się da, a zostaniesz niemile potraktowany :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej