Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (171/183) > >>

cinkowski:
Witam ponownie,dzisiaj z nowymi siłami siadłem do tych ustawień,wszystko krok po kroku zrobiłem tak jak napisałes.I wszystko działa jak nalezy  ;D ustawienia miodzio,działają wrzutki silne strzały,teraz to można łupać  :) Dziękuje i pozdrawiam.

Chcesz podziękować, nie tylko słownie, postaw mu PIWO (ikonka piwa w profilu osoby której dziękujesz - kufel).

Quedo121:
Panowie mam jeden problem gdy włączam pes'a 2015 automatycznie przekierowuje mnie do steam co zrobić ?

OnoMatoPeja:
Kupić grę ? A jeśli kupiona, to może brak aktualizacji gry... Patch i DLC ?

3610koper:
Witajcie. Mam taki problem, że za chiny nie wiem jak ustawić turniej np dla trzech osób?? Chodzi o to, zeby nie grać z całą ligą tylko jak sie w trzech z kumplami spotykamy zebysmy tylko pomiędzy sobą mogli pograć? Ktoś wie jak to zrobić?

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Witajcie. Mam taki problem, że za chiny nie wiem jak ustawić turniej np dla trzech osób?? Chodzi o to, zeby nie grać z całą ligą tylko jak sie w trzech z kumplami spotykamy zebysmy tylko pomiędzy sobą mogli pograć? Ktoś wie jak to zrobić?
--- Koniec cytatu ---

Nie da się tego ustawić. Konami stwierdziło że to niepotrzebne od wielu edycji i nie ustawisz sobie turnieju wedle własnego upodobania.
Można jedynie ustawić określoną ilość zespołów (min. 8, max 32).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej