Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (175/183) > >>

OnoMatoPeja:
Ustaw na stereo ?

Lub to popatrz, poczytaj:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kazikos:
Podczas próby włączenia rozgrywki online wyskakuje komunikat Unable to connect to Game Server as it may be under maintenance currently or because your Network Settings may be configured incorrectly. Z podprzednimi wersjami PESa nie mam problemu (jeszcze dziś grałem online). Zmieniłem także ustawienia routera (otworzyłem wszystkie porty), ale to również nie przyniosło efektów.

Grę odpalam na PS3

ktoś coś w temacie?

OnoMatoPeja:
Serwery są online obecnie, nadal masz z tym problem ?
Nie raz mogą być serwery offline ze względu na prace techniczne, które trwają na nich.
Być może to tymczasowy problem... PES też nieraz ma swoje dziwne przypadłości... xD

kazikos:
Znalazłem problem. Wina leży po stronie mojego internetu. Podpiąłem konsolę na chwilę pod Aero2 i PES bez problemu połączył się z serwerem. Zostaje tylko dokładne zlokalizowanie tego zjawiska.

OnoMatoPeja:
Możesz tymczasowo wyłączyć router (nie mowa o aero2) na parę minut dla odpoczynku jego układów scalonych xD
Potem uruchom, wejść w ustawienia routera, i wystarczy przekierować porty dla UDP z przedziału 5730-5739, oczywiście musisz podać IP konsoli (znajdziesz w ustawieniach konsoli), bo to ważne. Do tego wyłącz firewall (inaczej zapora ogniowa) jeśli router posiada. Więcej informacji o swoim routerze i jego konfiguracji znajdziesz w google, jeśli takowe informacje są :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej