Heh, jedna jaskółka wiosny nie czyni, a ja nie opierałbym się na opinii kolegi, tylko sam bym się wolał przekonać najlepiej na full wersji
Mój znajomy ( wieloletni fan Fify ) zagrał w demko Pesa 15 na PS4 i w Fife 15..... Jego opinia, cytuję : " Jestem zaskoczony, gameplay w Pesie jest dużo lepszy od Fify! ... Skoro gość ,który tyle lat podniecał się Fifą wyraża taką opinię mi nic więcej nie trzeba PES-a 15 kupuję w ciemno.
Wiesz, biorąc pod uwagę fakt, że odsłony PES-a od 2008 do 2014 zamawiałem bez zagrania ani jednego meczu i zawiodłem się tylko na 14, to po tej opinii kupuję 15 na bank
Panowie czytam wasze opinie i jak na razie żadnych konkretów oprócz :zrobiło duże wrażenie, wyborne a przepraszam fan fify top5 wydał wspaniała opinie i niestety na nim sie to skończyło.... po raz kolejny PES pokazał że nie dorównuje do Fify niestety pisze to z wielkim bólem ....ponieważ od początku grałem w Winning Eleven i tak naprawdę od PES6 nic sie nie zmieniło...... oki grafika silnik na którym została ta gra zrobiona ale już na tym jadą wszyscy... Polecam aby Konami wzięło przykład z NBA2k to co oni zrobili to mistrzostwo świata nie ida na kompromisy ale walą po całości.....
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Strzelcie szybciej.