Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 DEMO - Recenzje, Opinie, Spostrzeżenia
dj79:
Demo bardzo okrojone tzn. nie można wprowadzić własnych ustawień pada, kamery(brak możliwości ustawienia),wydaję mi się że nadal trzeba używać supercancel aby mieć całkowitą swobodę ruchu (zwłaszcza w ataku). Graficznie- spaczowany pes 2013 wygląda lepiej.Grałem na ps3 może na ps4 wygląda to inaczej.Ogólnie na konsolę wybrałbym fifę (gotowy produkt tj. licencje,polski komentarz i menu itp.) a na pc raczej pes chociaż zobaczę jak będzie wyglądał gotowy produkt(patrz lista życzeń podana niżej).
1.gruntownie poprawić online oraz dodać opcję wyszukiwania przeciwnika "jakość połączenia"
2.premiowanie większą ilością punktów graczy,którzy grają zespołami z niższej półki
3.ustawienie każdej kamery według własnych upodobań (też w trybie online)
4.poprawić auto-przełączanie zawodników,chodzi mi o sytuacje,w których przełącza na tego co jest dalej
od przeciwnika zamiast odwrotnie
5.całkowita swoboda ruchu tylko lewym analogiem a nie jak jest do tej pory przy pomocy super cancel
Dla mnie to jest podstawa reszta to tylko dodatki umilające grę (mam na myśli twarze,stadiony itp.)
Bartek10:
--- Cytuj ---nie można wprowadzić własnych ustawień pada
--- Koniec cytatu ---
Można .
schaolin360:
Zagrałem kolejnych kilka meczy i niestety troszkę wady zaczęły wychodzić, a mianowicie prawie każdy strzał z dystansu sprawia problemy bramkarzowi, zagrałem może 15,16 meczy, a trafiłem już 7,8 bramek z 26-30 metra, a nawet dalej, nie licząc też słupków i odbić bramkarza wprost pod nogi napastnika, moim zdaniem trochę za łatwo zdobyć bramkę w tej części!
Fabek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZagrałem kolejnych kilka meczy i niestety troszkę wady zaczęły wychodzić, a mianowicie prawie każdy strzał z dystansu sprawia problemy bramkarzowi, zagrałem może 15,16 meczy, a trafiłem już 7,8 bramek z 26-30 metra, a nawet dalej, nie licząc też słupków i odbić bramkarza wprost pod nogi napastnika, moim zdaniem trochę za łatwo zdobyć bramkę w tej części!
--- Koniec cytatu ---
W pes 6 też było łatwo strzelić z dystansu i jakoś nikt nie narzekał. Nie wiem czy tu jest łatwiej, bo nie grałem, ale dla mnie miło zdobywa się gola z dystansu :)
piotrinhosa:
Gralem w demo WE 2015, teraz katuje demo PES 2015... niby tydzień różnicy w wydaniu dema, a gra inna... W japońskiej wersji według mnie jest o wiele więcej przyjemności z gry, mimo ze jest moze mniej realnie. Europejskie demo PES jest ,,trudniejsze'', tylko nie wiem czy rzeczywiście lepsze... Ja jak na razie wolal bym, żeby gotowa wersja byla blizsza Japońskiemu Winning Eleven, a gram w to od czasów ISS PRO... wiec wiem co mowie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona