Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 DEMO - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (7/9) > >>

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---kiedy będzie demo PESA 15 ?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli będzie to na pewno ta informacja zostanie podana na forum w dziale Aktualności.

--- Cytuj ---msvcrt.dll
--- Koniec cytatu ---

Popatrz: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Xander:
Jak usunac czarne pasy na dole i gorze ekranu?
W ustawieniach mam tylko do wyboru 4 rozdzialki, max to 1024-768 4:3, nie wiem dlaczego.
Grafika gt220.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Jak usunac czarne pasy na dole i gorze ekranu?
W ustawieniach mam tylko do wyboru 4 rozdzialki, max to 1024-768 4:3, nie wiem dlaczego.
Grafika gt220.
--- Koniec cytatu ---

W settings odznacz skalowanie DPI, jak nic nie da zaktualizuj sterowniki karty graficznej.
Po za tym już o tym było pisane, wystarczy popatrzeć wstecz lub użyć opcji SZUKAJ.

--- Cytuj ---Problem rozwiązany, jakby ktos mial podobny to w pliku settings trzeba wejsc w wlasciwosci i w zakladce zgodnosc wylączyc skalowanie ekranu dla wysokiej rozdzielczosci DPI
--- Koniec cytatu ---

pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW settings odznacz skalowanie DPI, jak nic nie da zaktualizuj sterowniki karty graficznej.
Po za tym już o tym było pisane, wystarczy popatrzeć wstecz lub użyć opcji SZUKAJ.

--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy o to chodzi ale jesli chodzi o dawna opcje letterboxing to skalowanie zaznaczone w pliku settings nic nie daje przynajmniej u mnie- dalej sa czarne pasy.

mam 1024x1280 rozdzialka 5:4 -  jesli letterboxing by byl czarne pasy zmniejszaly sie prawie calkiem.
Moze na typowe 4:3 faktycznie zmiana dpi w settings pomaga. Bez jakiegoś fixa może sie nie obejsc.

OnoMatoPeja:
" Letterbox - powstaje, gdy obraz ma większy stosunek szerokości do wysokości niż ekran, na którym jest on wyświetlany (zazwyczaj obraz 16:9 wyświetlany na ekranie 4:3). Polega na dodaniu do obrazu poziomych czarnych pasów (kaszet) na górze i na dole. "

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej