Spoiler for Hiden:
Cześć jest to moja pierwsza kariera na tym forum więc proszę o wyrozumiałość
Kariera będzie prowadzona w Fifie 12 ,szczerze sam nie wiem czemu
Posiadam Fife 15 ale na Xboxa i byłby brak możliwośći wklejania screenów a tak w FIFA 12 na pc będe mógł to robić. To nie będzie kariera typu coś co się już wydarzyło tylko sam będę tworzył Historie
#1 Nieznany Węgier trenerem Niecieczy.
Ostatniego dnia czerwca w klubie doszło do konferencji prasowej na której mieliśmy poznać nowego szkoleniowca LKS Nieciecza.Równo o dwunastej na sale weszła Prezes klubu Danuta Witkowska wraz z mężczyzną który już samym wyglądem dał poznać że jest innej narodowości.Dobrze zbudowany,czarnowłosy odziany w markowy garnitur mężczyzna usiadł i przywitał wszystkich łamanym "Dzień Dobry" po czym pani Prezes przedstawiła go jako nowego trenera Niecieczy.Józefs Hrotavy.47-letni Węgier który w swojej karierze piłkarskiej nie osiągnął zbyt wiele.Tułał się po drugich ligach węgierskich i bułgarskich a Nieciecza to pierwszy klub w których pełnić będzie role pierwszego trenera.Wcześniej pracował tylko jako asystent w mało znanych węgierskich klubach.
Mamy bardzo dobrą drużynę którą stać na awans to Ekstraklasy-Klubowy tłumacz tłumaczył na polski słowa Węgra.-Jeśli się nam uda awansować to w następnym sezonie nie będziemy się bić o utrzymanie a o Europejskie puchary-Odbiegał Węgier od rzeczywistości-
Ludzie zebrani w sali konferencyjnej nie chcieli zbytnio uwierzyć w to co głosi szkoleniowiec ale chcieli dać mu szanse.
Chwilę później Prezes ustaliła budżet na nowy sezon:Do zespołu będę sprowadzał graczy młodych ale już w jakiś sposób doświadczonych z rejonów Polski i Europy wschodniej.
W tym okienku do zespołu chcę sprowadzić: Lewego obrońce , środkowego obrońce i środkowego pomocnika co za tym idzie na listę transferową powędrują młodzi gracze którzy swoich szans będą musieli poszukać na wypożyczeniach - Tak o transferach mówił Józefs.
Na spotkaniu poruszona była też sprawa sparingów. W przedsezonowych przygotowaniach zespołowi Nieczieczy zmierzyć się będzie dane z Birmingham city,Romą oraz z PSG.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
W pierwszym odcinku to tyle
Jak oceniacie ?? Co doradzacie ? W kolejnym odcinku pierwsze transfery i pierwsze mecze