Mi TS od kilkunastu meczy nie rosnie a mam 96 a wy jakie macie? i co moze byc tego powodem jak gram caly czas tym samym sklademOd dzis zauwazylem,ze zawodnicy robia wrzutki w pole karne,ale to i tak zbyt czesto sie nie zdarza:)
Musisz miec ciaglosc w wygranych meczach pod rzad tym samym skladem zeby ts Ci podskoczyl.
gral ktos online challenge albo turniej UCL? próbowałem 2 razy online i mnie wywaliło po strzeleniu bramki... masakra;/ robie przerwe bo rozpierdziele tą konsole!!!
Ja robie tak że z aktualnego składu wyrzucam tych zawodników co mają tactical fit 99 i wrzucam resztę "nie opierzonych" tak żeby im TF rósł. Wtedy po jakimś czasie masz dużą szansę na TS98. Najgorzej TF rośnie bramkarza, najłatwiej obrońcą.
a rosnie TF tym co maja np 62?;> wiesz moze?
Gram i gram i myslałem ze to tacticalfit jest stale a rózni trenerzy preferuja róznych graczy (fuck ) Gdzie dokładnie jest ten współczynnik TF przy zawodniku?? hm?
Po pierwszym turnieju LM vs COM z Man City wygranym 9:1 gdzie Lewandowski strzelił 5 bramek a Suarez 4 zadenemu nie wzrósł TF. Wzrósł za to prawie całej ławce rezerwowych a nawet głębokiej rezerwie bez kontraktu. Zobaczę po skończeniu całego turnieju czy coś wzroslo
Jak bedzie na lawce rezerwowych to wzrosnie:]