Nic z tych rzeczy mam w składzie gości co mają ovr 70 albo i mniej, jak losuje typowego leszcza to wpuszczam zawodników co mają mniej niż 70 ovr, sam gram w div 1, jak przeciwnik od 6 w dół to wpuszczam te wszystkie ofermy :-P dodaj tez ze gram rzadziej, dziennie max 10 meczy, wiec ten bonus dzienny nieźle daje, dodaj tez zawodników z free agenta których sobie zwalniam i otrzymuje ileś tam gp. procent zwycięstw to jakieś 90 procent ostatnio. Nie jest aż tak trudno z tym wszystkim :-)
Hmm...fakt z tymi punktami GP nie ma takiego dramatu jak co poniektórzy lamentują ale chyba coś jednak ściemniasz. Spoko, grasz w 1 div jak twierdzisz to pewnie dobry jesteś aczkolwiek chyba trochę przesadzasz, goście z 6 czy 7 div to raczej nie jakieś lebiody i wielu z nich ma fajne składy a i piłkę potrafią kopnąć prosto, sam gram w 4,3 div i czasami polegnę z kimś z 6, po za tym skąd wiesz że wylosowałeś "typowego leszcza" ? i jeszcze ogrywasz ich kijami ovl 60 - 70, jakoś tego nie widzę
druga sprawa, co za desperat ustawia sobie losowanie w taki sposób że sam grając w 6 dywizji lub niżej naraża się na wylosowanie gościa z pierwszej
Ja niezależnie od tego jak ustawię losowanie dostaję gościa max 3 div niżej lub 3 wyżej:)
Z innej beczki ta div sim to jakaś kpina totalna, nie chciało mi się w to bawić ale myślę zobaczę co to i jak działa, pierwsze 10 meczy 1 zwycięstwo, 1 remis, 8 porażek, ok, zestawiłem skład 11 z kompletnych kłaków, bramkarz grał w ataku itp, myślę sobie,mam paru gości ze złotych piłek z niedrogimi kontraktami i paru z czarnych z których wogóle nie korzystam a tylko mi sloty blokują
może coś ulepię, no i ulepiłem całkiem fajną jedenastkę z graczy ovl 75-80, każdy na swoim miejscu, ts 87 i co? losuję gości ze składami zlepionymi "z czego się dało" ts oscylujący w okolicach 65-75 i cały czas dostaje mój team lanie
jedna symulacja rozbawiła mnie szczególnie, mój team strzela na bramkę 20 razy w tym 13 celnie, pada 1 gol, drużyna rywala oddaje 3 strzały w tym 2 celne, padają 2 bramki
żal normalnie ale coż przynajmniej już wiem że nie warto konsoli grzać żeby się w to bawić.