Żadnego. Po zmianie trenera na któregokolwiek będzie grało ci się beznadziejnie. Gwarantuję ci to.
Bzdury kolego gadasz i niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd, widocznie grać nie umiesz i znajdujesz sobie tanią wymówkę na swoje niepowodzenia.
Ja grałem już wieloma trenerami i żeby każdym dobrze grać, to trzeba najpierw przeczytać jaki on ma tam styl, a nie grać na "pałę" pewnie wypuszczane piłki "trójkątem"
Jak trener ma grę skrzydłami, to trzeba jak najczęściej grać skrzydłem, a nie na chama środkiem rozgrywać, jak jest atak pozycyjny, to klepanie piłką, a nie tylko odbiór i "trójkąt" od razu.
od 3 dni gram od nowa, startowałem z TS 52, kupiłem Blanca i fuksem trafiłem Cavaniego i klepię wszystkich tym szrotem. Sam szrot (bramkarz ovl 57 lol) + Cavani i Jese, a mam 30 meczów 27 zw 1 remis i 2 porażki oraz 23 zwycięstwa z rzędu, bramki strzelone średnio ponad 5/mecz, stracone 1/mecz. Nie przeszkadza mi ani TS słaby ( w tej chwili skoczył do 70), ani to że po 3 meczach zmieniłem trenera, po prostu gram i wygrywam z każdym jak leci, a jak przegram to nie płaczę, że to wina trenera... a gram z typami co mają w o wiele lepszych zawodników.
Ja z racji tego, że nienawidzę grać skrzydłami dobieram sobie trenerów z atakiem środkiem, ulubiona formacja to z 3 napadziorami, więc testuje 4-2-1-3, 4-3-3, 4-1-2-3, z topowych trenerów mi pasujących przetestowałem 3 - Ancelotti, Enrique i Blanc. Każdym gra się dobrze, ale najlepiej dla mojego stylu (gra środkiem, masa krótkich podań, ciągła zmiana pozycji...) zdecydowanie idzie mi taktyką Blanc (PSG), Ancelottim to jest ofensywa totalna, trzeba non stop grać pressingiem drużynowym, co powoduje, że praktycznie nie schodzę z połowy przeciwnika, ale z kolei w obronie bardzo często przechodzą te wypuszczanki "trójkątem', a jak wiemy większość noobów tak gra. Gra Blanciem i Enrique jest bardziej wyważona, w defensywie praktycznie OPP nie oddaje strzałów, a w ataku ładnie się piłkę w ataku pozycyjnym rozgrywa, Przewaga Blanca nad Enrique jest taka, że Blanc ma w ataku Flexible, więc jest fajna wymiana pozycji, kreuje się przez to wiele sytuacji.
Testować trenerów i nie bać się tego, a ocenę danego trenera zrobić po min. 10 meczach a nie jednym.