Wszystko fajnie tylko coraz trudniej o znalezienie przeciwników w grze bo ludzie już chyba pomału odkładają do lamusa tego PESa, co mi teraz po totach i innych kucach jak za dwa miesiące nowy PES wychodzi i wszystko od nowa jak przez kilka miesięcy uganiałem się jakimiś Ołomuńcami za Robbenami i Messimi to moich narzekań nic nie rekompensowało...ok, mam w końcu Suareza, Cavaniego czy Hazarda tylko że teraz to już musztarda po obiedzie bo za chwilę nie będzie z kim i po co grać
Ja tylko dodam maiac porownanie z pesem 14 w ktorego gralem bardzo wiele. Zdecydowanie malo coekawych, wyrownanych spotkan w obecnym pesie. Przeciwnicy zwykle maja sklady wywalone i sa naprawde zenujacy gra sie wlasciwie na iedna bramke. Te rankingi to jakas fikcja, ludziska graja na niskich poziomach sily pakuja sklady toty i leja lepkow, pozniej graja w 1dywizjach a ich uniejetnosci sa na co najwyzej 700 pkt rankingu.
Dzis udalo mi sie przeskoczyc rekord passy bez porazki do 14 zdziwilem sie bo bylo bez lagow wiec wszystko szlo gladko, powtanowilem sobie, ze skoro okolicznosci sprzyjaja to jutro(w srode) nie bede gral turniejow, bo w nich z racji 5-minutowego meczu latwiej o niewygranie meczu... No ale trafiam na jednego koleszke, wlocha... Wyswietla sie od poczatku kiepskie polaczenie, ale trzeba grac, strzelam na jeden z przodu, jakos sie obroncq zaplatal z pilka i na tabeli wynikow pojawia sie remis, cisne dalej slupki, poprzeczki, dobitki ale pilka ciagle wylatuje niemal z siatki (po prostu zawodnicy moi zbyt wolno reaguja) zmieniam napastnika, wchodzi aguero, przeciwnik z kolei na zmianie nikogo bo 11 toty, a ja dalej atakuje, dalej sa lagi i dalej trafic nie moge. Koniec meczu posiadanie 60-40 w.strzalach 11-1(!!!!!!!), remis i koniec passy. Przynajmniej jutro cisne turnieje bo nie mam spiny
Pomyslalem ze moze internet mam teraz slaby, no ale z kolejnym przeciwnikiem juz sie gra.nie.zacinala. zas pozniej trafilem na jakiegos rosjanina strzelilem mi trxy bramki w 20minut, pauza i pojawily sie lagi. Przez reszte meczu nic jiz nie strzelilem. Chlopaki jak ktos sobie nie radzi to mozna robic lagi, w takich warunkach zwykle nie da sie strzelic bramki mimo przewagi
Zagrałem turniej i właściwie gładko szło aż do półfinału gdzie prowadząc 2 do 0 gość strzelił mi na dwa dwa i mogło też nie skończyć się remisem bo w końcówce zarówno ja jak i on mieliśmy setki. gość miał strasznie niemily skład za cholerę nie mogłem dogonić ich zawodników reus, neymar Ale nie wiem czy to nie przez lagi bo do 30 minuty grało mi się super. W finale już wygrałem 5 bramkami, gra przez 10 minut a 5 to jednak różnica przez te 5 minut można przegrać prawie z każdym.
Kupiłem trenera bo pojawił się taki jakiego od zawsze chciałem z tym że ma 810 management Skills na mój skład wystarczy chciałem gościa sprawdzić więc wybrałem najlepszy skład i mnie rozlaczylo pewnie poszło 15 punktów a już miałem 970... I tRzeba od Nowa zbierać.
Wczoraj udało się wygrać dwa turnieje a raz byłem w półfinale gdzie bo morderczej próbie odrobienia straty się nie udało, nie potrafiłem trafić w bramkę z dwóch metrów tak się buffon pocil, no a bramkę straciłem bo dziwnym zbiegiem okoliczności wcisnalem wslizg W polu karnym i trafiłem przeciwnika bez piłki i karny hehe
Za gp losowania- antonio valencia 83 , Klose 82 i iniesta na amf ma 91 . ktoś ma doświadczenie z tymi grajkami? Iniesta hole player więc może zastąpić Hamsika wchodząc z ławki . Ale nie wiem co z valencia bo bardzo niski ts I musiałbym sporo poświęcić żeby mu go podwyższyć.