Raczej nie, ale ja już doświadczyłem parę meczów gdzie cisną cały mecz i trudno mi strzelić bramkę od początku mimo wielości strzałów. Koniec końców strzelam I mam przewagę często dwoma bramkami aż pod koniec meczu gość wyprowadza dwie akcje i remisuje :-) juz w ogóle jak gram i wyczuwam ze łatwo nie jest i przeciwnik ma sporo farta to sobie myślę, to jest ten przeciwnik z tej kategorii co mi strzeli pod koniec meczu :-)
W jakich dywizjach jesteście? Ja w 8, ale jutro planuje być w 6, bo wreszcie zrozumiałem jak szybko uzyskiwać promocje. Raz grałem po pijaku kiedy byłem w 9 i zamiast uzyskiwać promocje to robiłem degradację do 11 dywizji, bo kiedyś ktoś gdzieś przeczytałem ze jak się na strzał navisnie na dywizje to można szybko przejść, tyle że nie byłem w stanie przeczytać notki w grze hehe
W składzie mam na napadzie Coste i cavzniego, na AMF hsmsik, na dm szwajnsztajgera, mam nadzieję że jak wygram Challenge za 20tys voins to dołączy do mnie jakiś klasowy skrzydłowy I później będę celowal w dobrych defow.
69 procent wygranych po 50 meczach, do końca tygodnia mam nadzieje docisnac do 75