Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Tryb myClub

<< < (647/652) > >>

simonldz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEReset team ale wtedy stracisz wszystkich zawodnikow, trenerow mawet tych ktorych otrzymales z gra. Nazwe  i barwy mozesz zawsze zmienic

A czemu  chcesz to zrobic?

--- Koniec cytatu ---

Już próbowałem tej opcji i nie mogę od nowa wylosować piłkarzy tylko są Ci których wylosowałem wcześniej. Tak na szybko włączyłem bo kupiłem PES 2015 na promocji ostatnio w PS store i chciałbym teraz uruchomić wszystko od początku i rozlosować zawodników jeszcze raz.

sherlockholmes:
Ktoś mi tutaj polecał jakiś czas temu di Marie- gość jest niesamowity robi jazdę na skrzydle ze szok, zdecydowanie lepszy od riberego gdy wchodzi z ławki robi duża roznice. Miałem 990 punktów i z jakimś wlochem przejrzałem 8-2 miałem 15 zwycięstw z rzędu, nie wiem co się stało dziwną sytuacją nigdy wcześniej nie przegralem więcej niż dwoma bramkami, ale z wlochami mam zawsze jakieś dziadowskie połączenie netowe 

halaparty:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Miałem 990 punktów i z jakimś wlochem przejrzałem 8-2 miałem 15 zwycięstw z rzędu, nie wiem co się stało dziwną sytuacją nigdy wcześniej nie przegralem więcej niż dwoma bramkami, ale z wlochami mam zawsze jakieś dziadowskie połączenie netowe

--- Koniec cytatu ---
jesteśmy zachwyceni klaszcze uszami

masko:
Nie wiem jak Wy, ale ja po ściągnięciu dema, całkowicie przestałem grać w 15. Szykuje się świetna gra na wrzesień :)

ony:
w 15stke nie gram już sporo, za to w demo 16stki tak, kilka meczy rozegrałem i ogólnie mechanika jest lepsza, fajniej to wszystko wygląda, ale jeśli chodzi o temat grafiki, pozostawia to wszystko wiele do życzenia ( niby nie to jest tutaj ważne ) ale rzuca się w oczy, kolory jakieś mentne, twarze się świecą, może finalnie będzie to wyglądać troche lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej