Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
masko:
Nie za wiele tych nowości, a szkoda. Konami rozwijając MyClub, mogli by się zbliżyć sprzedażą do Futa
&feature=youtu.be
sherlockholmes:
Ja kupie nowego pesa pod warunkiem że wezmą się za poziom siły zespołów . nie mam zamiaru znów grać 7 miesięcy aby uzbierać skład pozwalający mi na wygrywanie turniejów: )
Pochwalę się na ps3 skończyłem grę mając 1000 punktów: ) teraz sobie gram dywizje . A wy gracie jeszcze? Może ktoś chce zagrać sparing?
RABBIT.PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaki c**l, podczas gry zazwyczaj odpala utorrent na kompie czy jakieś inne aplikacje, które mają zapchać łącze i gra was rozłącza w związku z zbyt słabą jakością połączenia i tyle. Powinni to jakoś rozwiązać, bo irytuje. Chociaż na ps4 nie jest to bardzo uciążliwe więc da się życ.
--- Koniec cytatu ---
To piszesz ze mniej tego po to przechodzę od tego roku na Ps4
Chodź nie jest to główny wykładnik mojej decyzji
Po prostu pes2015 na PC a Ps4 to dwie rożne gry na Ps4 dożo lepiej się gra chodź zawsze grałem na PC no może za wyjątkiem pierwszych części na Ps1 :D
Demo przetestowałem jak dla mnie super niech po sieci chodzi nawet w 85% tak płynnie ja ofline i będzie Git ;D
RABBIT.PL:
Pewnie Przez Wi-Fi to sie nie pogra na Ps4 będzie trzeba kabelek podciągnąć w stołowym większy Tv :D
Żonka nie będzie zachwycona :P
mad_radzian:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie Przez Wi-Fi to sie nie pogra na Ps4 będzie trzeba kabelek podciągnąć w stołowym większy Tv :D
Żonka nie będzie zachwycona :P
--- Koniec cytatu ---
Ja gram przez wifi i chyba nie jest najgorzej. Piszę "chyba" bo nie mam porównania. Nidy nie podłączałem kabla. Czasami są opóźnienia i lagi ale to w zależności od meczu. Z tym że ruter mam blisko konsoli i moc sygnału 100%. Jak czasami gram w drugim pokoju gdzie moc sygnału wynosi 60%, to jest o wiele gorzej. Jak zauważysz różnicę grając na kablu, a przez wifi to daj znać ;)
Nawigacja
[#] Następna strona