Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Tryb myClub

<< < (651/652) > >>

RABBIT.PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa gram przez wifi i chyba nie jest najgorzej. Piszę "chyba" bo nie mam porównania. Nidy nie podłączałem kabla. Czasami są opóźnienia i lagi ale to w zależności od meczu. Z tym że ruter mam blisko konsoli i moc sygnału 100%. Jak czasami gram w drugim pokoju gdzie  moc sygnału wynosi 60%, to jest o wiele gorzej. Jak zauważysz różnicę grając na kablu, a przez wifi to daj znać ;)

--- Koniec cytatu ---

Ruter mam w małym a w dużym mam 90-95%nie jest źle sam jestem ciekaw jak to będzie...

sherlockholmes:
Grałem w nową wersję demo. Powiem szczerze że gra jest wyśmienita. Gra się świetnie,  a wprowadzenie zwolnionego tempa w roku karnym po prostu jest wstrzeleniem się potrzeb większości graczy. Spokój w roku karnym to nie lada wyzwanie ale też nie każdy go posiada,A niejednokrotnie na wpływ na to czy mecz wygrany :) może kupię wersję cyfrową za 60zł na pewno nie pre order I to nawet jeśli dostałbym jakieś bonusy za graczy 90+ z wersji poprzedniej.
Po zakończeniu przygody z myclub (1k punktow i 11 wygranych turniejow myclub open) stwierdzam że nie będę kupował kolejnej wersji z prostej przyczyny: zbyt dużo czasu trzeba poświęcić żeby coś z tego było. System był nie dopracowany ile to razy się męczylem z idiotami grających Ronaldo i Messi na poziomie pierwszym siły... Druga sprawa to czas zainwestowany W bezproduktywne granie aby zrobić losowania. Gra powinna nagradzać za wygrywane mecze a tak niestety nie jest. Dla kontrastu gdy w pesie 14 człowiek wygrywał to dostawał więcej punktów a wymaksowany skład mógł zrobić po miesiącu gry gdy grał dobrze . oczywiście nie mam potrzeby grania najlepszymi drużynami, wolę średniakow czy leszczy pokroju legii ale takimi zawodnikami grać się nie da jeśli nie ma odpowiedniego systemu poziomu siły :)
Jeśli miałbym kolejnego pesa to gram tylko w tryb online :)

rybson82:
Hey :D
Ktoś mi wytłumaczy które przyciski są odpowiedzialne za walke bark w bark/przepychanka  np w ataku?

sherlockholmes:
Żadne zależy od body Balance

masko:
Moderatorzy, będzie dział do MyClub 16? Ja już po pierwszych losowaniach  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej