Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
OnoMatoPeja:
Ty tak serio.. ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Never_Soba:
Grywa ktoś jeszcze w tą odsłonę, czy wszyscy uciekli na 16? :> Ja gram na ps4 i co zauważyłem sporo ludków znikło. Na przeciwnika trzeba poczekać chwilkę, jednak nie jest to uciążliwe. I jakby Ci co zostali to tacy wydają się mniej doświadczeni, bo dość łatwo wygrywam. Wie ktoś może czy będą jeszcze jacyś nowi agenci, czy już Konami skupi się tylko na 16? Pytam , bo ja jeszcze mam zamiar trochę pocisnąć w tą wersję.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Wie ktoś może czy będą jeszcze jacyś nowi agenci, czy już Konami skupi się tylko na 16? Pytam , bo ja jeszcze mam zamiar trochę pocisnąć w tą wersję.
--- Koniec cytatu ---
Nic nie wiadomo i raczej liczył bym się z faktem iż Konami co roku każdą edycję poprzednią odpycha na bok, zajmując się obecną.
Więc raczej jest tylko 1% szansy że będą nowi... a graczy może tylko ubywać jeśli 2016 jest warte swej ceny.
Bezy:
Siema. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Kiedy odpalam my club i lece z kimś online to mnie tak jak by tnie Toznaczy musze szybciej nacisnąć skret np w lewo by minąć zawodnika przeciwnego zespolu b wchodze w niego ogolnie muli. Jak mam to naprawic zeby wzzystlo ladnie chodzilo :)? Czekam na odpowiedz dzieki .
Jacek Sokkerski:
Cześć, mam takie pytanie: jak w PES 2016 myClub na PS4 sprzedać zawodnika?
Uzbierała mi się już całkiem przyzwoita paczka graczy, jednakże będą dochodzić lepsi, więc co robić z całkiem przyzwoitymi zawodnikami. Szkoda ich usuwać ze składu bez żadnej korzyści. Prosiłbym o jakąś rozsądną poradę, z góry wielkie dzięki, pozdrawiam.
Nawigacja