Autor Wątek: PES 2015 - Tryb myClub  (Przeczytany 585314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PanMichal

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 26.12.2014r.
    • Status GG
  • Gram w: Far Cry 4, Fifa 15 (czasem bo nie ogarniam w tym roku gamplayu) zacznę w PES,a 15, przeglądarkowe gry oraz metin 2 (serwer balmoramt2/pandoramt2/) last chaos
Odp: PES 2015 - Tryb myClub
« Odpowiedź #380 dnia: Grudzień 31, 2014, 19:45:05 »
Witam.

Czym się odbiera w tym pes,ie piłkę? (pad od xboxa 360), bo gdy próbuje wślizgami to ciągle mam żółte i czerwone kartki, to samo jak próbuje odebrać normalnie z tym że mało czerwonych ale w ch*j żółtych, i jak w my club wygrywać na regular? Bo trafiam ciągle na frajerów co mają na napadzie Ibre, Ribbery,ego, itp, w obronei Ramosów od ch*ja i na ramce Neuerów, i ciągle z przegrywam i to po 1:6 ;/ i nie starcza mi na kontrakty dla jaśków 70-77 ovr... w ogóle moi zawodnicy grają jak [cenzura] (mam 68 team spirit(us))grają jakby w ogóle zgrania nie mieli, nie wychodzą na pozycje, niby mam na napadzie amrabata z 84 tempa a biega jakby miał 60... jedynie Gotze co to go każdy ma coś gra, ma najwięcej bramek w moim klubie a Amrabat pomimo tego że gra na szpicy i zagrał tyle samo co Gotze to ch*ja robi, moi obrońcy grają taki piach że głowa mała, (Lescott 36 tempa i jakiś typ 44 tempa i 75+ ovr), z tej paczki toty trafiłem Lahm,a który za przeproszeniem gówno może zrobić w obronie jak z lewej strony typ 60 kilka ovr na środku 2 typów co mają razem mniej tempa od Suareza, już mnie ch*j strzela, w fife to samo było, myślałem ze w pes,a będzie się przynajmniej na odpowiedniku poziomu trudności zawodowiec dało normalnie pograć bez dostawania kur*icy, powiem tak, za ch*j nie mogę odebrać piłki komputerowi na poziomie regular we fifie na zawodowcu to samo było, nie mówię że muszę wygrywać po 4-6:0 ale żeby nie było tak ciężko, komputer takie akcje odpier*ala że głowa mała, moi obrońcy ch*ja grają: przykład z dzisiaj; gram z komputerem na regularze ze składem z Ibrą, Riberym, Neuerem, Ramosem, Lucasem, Balem, Gotze itp. któryś z pomocników rywala (komputer) posłał długą piłkę przed moje pole karne na początku wszystko było ok, bo Ibra biegł za moim obrońcą i przed samą piłką jak nacisnąłem żeby obrońca wy*ebał futbolówkę w cholerę to ten cymbał zszedł z drogi zlaTANKowi i się jeszcze zatrzymał, a oczywiście ze to było prawie pole karne i przy piłce był zlatan to musiał być gol, tym bardziej że mam zajebistego bramkarza ch*j wie skąd z ovr 63 a na ławie siedzi jeszcze lepszy z ovr 56, do tego nie mogę zagrać turnieju przeciwko komputerowi bo jak wejdę w turnieje z pc to mnie wywala do windowsa, bez żadnych pwodów typu błąd error itp. to samo jak jestem offline i próbuje włączyć PES,a też mnie od razu wywala pokazuje się okno gry na 00000,1 sekundy i znika bez konkretynch przyczyn.

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 25.11.2014r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #381 dnia: Grudzień 31, 2014, 22:26:45 »
Witam.

Czym się odbiera w tym pes,ie piłkę? (pad od xboxa 360), bo gdy próbuje wślizgami to ciągle mam żółte i czerwone kartki, to samo jak próbuje odebrać normalnie z tym że mało czerwonych ale w ch*j żółtych, i jak w my club wygrywać na regular? Bo trafiam ciągle na frajerów co mają na napadzie Ibre, Ribbery,ego, itp, w obronei Ramosów od ch*ja i na ramce Neuerów, i ciągle z przegrywam i to po 1:6 ;/ i nie starcza mi na kontrakty dla jaśków 70-77 ovr... w ogóle moi zawodnicy grają jak [cenzura] (mam 68 team spirit(us))grają jakby w ogóle zgrania nie mieli, nie wychodzą na pozycje, niby mam na napadzie amrabata z 84 tempa a biega jakby miał 60... jedynie Gotze co to go każdy ma coś gra, ma najwięcej bramek w moim klubie a Amrabat pomimo tego że gra na szpicy i zagrał tyle samo co Gotze to ch*ja robi, moi obrońcy grają taki piach że głowa mała, (Lescott 36 tempa i jakiś typ 44 tempa i 75+ ovr), z tej paczki toty trafiłem Lahm,a
który za przeproszeniem gówno może zrobić w obronie jak z lewej strony typ 60 kilka ovr na środku 2 typów co mają razem mniej tempa od Suareza, już mnie ch*j strzela, w fife to samo było, myślałem ze w pes,a będzie się przynajmniej na odpowiedniku poziomu trudności zawodowiec dało normalnie pograć bez dostawania kur*icy, powiem tak, za ch*j nie mogę odebrać piłki komputerowi na poziomie regular we fifie na zawodowcu to samo było, nie mówię że muszę wygrywać po 4-6:0 ale żeby nie było tak ciężko, komputer takie akcje odpier*ala że głowa mała, moi obrońcy ch*ja grają: przykład z dzisiaj; gram z komputerem na regularze ze składem z Ibrą, Riberym, Neuerem, Ramosem, Lucasem, Balem, Gotze itp. któryś z pomocników rywala (komputer) posłał długą piłkę przed moje pole karne na początku wszystko było ok, bo Ibra biegł za moim obrońcą i przed samą piłką jak nacisnąłem żeby obrońca wy*ebał futbolówkę w cholerę to ten cymbał zszedł z drogi zlaTANKowi i się jeszcze zatrzymał, a oczywiście ze to było prawie pole karne i przy piłce był zlatan to musiał być gol, tym bardziej że mam zajebistego bramkarza ch*j wie skąd z ovr 63 a na ławie siedzi jeszcze lepszy z ovr 56, do tego nie mogę zagrać turnieju przeciwko komputerowi bo jak wejdę w turnieje z pc to mnie wywala do windowsa, bez żadnych pwodów typu błąd error itp. to samo jak jestem offline i próbuje włączyć PES,a też mnie od razu wywala pokazuje się okno gry na 00000,1 sekundy i znika bez konkretynch przyczyn.

polecam pes 2015 skills training bo widac nie znasz podstawowego sterowania a bez tego ani rusz

Offline PanMichal

• Amator
  • *
    • Status GG
  • Gram w: Far Cry 4, Fifa 15 (czasem bo nie ogarniam w tym roku gamplayu) zacznę w PES,a 15, przeglądarkowe gry oraz metin 2 (serwer balmoramt2/pandoramt2/) last chaos
« Odpowiedź #382 dnia: Grudzień 31, 2014, 22:51:52 »
Właśnie skills trening przeszedłem na samym początku, ale wiesz, tam przeciwnik biegł na ciebie z piłą a komputer odpierdala jakieś dryblingi na poziomie Messiego/Ronaldo itp. w realnym futbolu
właśnie trafiłem na skład z cr7 i ibrą na napadzie, obrona t.silva, lahm, alaba, ramos/ bramka: neuer/ pomoc gotze, iniesta, y.toure i jakiś typek "słabszy" bo z ovr 83-84 ^^ dostałem w dupę tylko 0:19 w tym 4 czerwone kartki przy wyniku 0:10 i w ch*j żółtych, nie ważne czy gram ofensywnie czy defensywnie, nie mam szans po pro stu, tym bardziej że amrabat normalnie ma 79 ovr a u mnie na napadzie ma tylko 72... ibra już w 1 minucie mi w tym meczu już strzelił, niby z konta i nie w bramkę, ale że bramkarz cymbał z ovr 63 to piła się od niego odbiła i wpadła do bramki, Ibra zadowolony a z moich ust znów zabrzmiało "kur*a znów będzie wpier*ol", jak przeciwnik atakuje to nie da się mu piły odebrać bo zwody robi, skręca jak poyebany, ale jak ja atakuje to stanie taki cymbał i ja zawsze w niego wbiegnę, nawet jeśli zmienię kierunek, nie mam szans wygrać główki jak wykopę od bramki, bo wiadomo zlatan 2 metry prawie itp. jeszcze wróce do odbioru, przeciwnik (komputer) jak odbiera mi piłkę to w wiekszości przypadków wypier*ala niemiłosiernie mojego zawodnika który robi salto w powietrzu, ale faulu nie ma, bo to przecież "gwiazda" piłki nożnej go wyebała, ale jak ja odbieram bez wślizgu i przeciwnik się potknie lekko to od razu żółta, bo przecież sfaulował go jakiś Hussain czy inny choy wie kto.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2014, 22:53:37 wysłana przez PanMichal »

Offline jozin666

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 22.10.2009r.
« Odpowiedź #383 dnia: Styczeń 01, 2015, 11:16:15 »
Dzis wpadl xabi alonso ;) wygrana z ruskim po jego rozlaczeniu w pucharze :D

Offline Bartas89

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 31.10.2009r.
« Odpowiedź #384 dnia: Styczeń 01, 2015, 11:57:12 »
Jak wy to robicie , że macie 35/36 level? Ja mam 29 i wyszystkie turnieje i skills trening ograne żeby zdobyć troche PD. Za wygrane mecz nie dostaję PD ani za np awans do wyższej dywizji...

Offline jozin666

• Prezes klubu
« Odpowiedź #385 dnia: Styczeń 01, 2015, 12:42:08 »
jak raz przegralem w finale dzisiaj w turnieju o gracza z angielskiej ligii to juz nie moge jego wygrac?

Offline pejejek94

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 21.10.2011r.
    • Status GG
« Odpowiedź #386 dnia: Styczeń 01, 2015, 13:22:28 »
jak raz przegralem w finale dzisiaj w turnieju o gracza z angielskiej ligii to juz nie moge jego wygrac?
Możesz grać, możesz wygrać nawet 10 razy, ale tylko raz dostaniesz w nagrodę Agenta.

Offline uzi1910

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 15.11.2014r.
« Odpowiedź #387 dnia: Styczeń 01, 2015, 15:56:55 »
Właśnie skills trening przeszedłem na samym początku, ale wiesz, tam przeciwnik biegł na ciebie z piłą a komputer odpierdala jakieś dryblingi na poziomie Messiego/Ronaldo itp. w realnym futbolu
właśnie trafiłem na skład z cr7 i ibrą na napadzie, obrona t.silva, lahm, alaba, ramos/ bramka: neuer/ pomoc gotze, iniesta, y.toure i jakiś typek "słabszy" bo z ovr 83-84 ^^ dostałem w dupę tylko 0:19 w tym 4 czerwone kartki przy wyniku 0:10 i w ch*j żółtych, nie ważne czy gram ofensywnie czy defensywnie, nie mam szans po pro stu, tym bardziej że amrabat normalnie ma 79 ovr a u mnie na napadzie ma tylko 72... ibra już w 1 minucie mi w tym meczu już strzelił, niby z konta i nie w bramkę, ale że bramkarz cymbał z ovr 63 to piła się od niego odbiła i wpadła do bramki, Ibra zadowolony a z moich ust znów zabrzmiało "kur*a znów będzie wpier*ol", jak przeciwnik atakuje to nie da się mu piły odebrać bo zwody robi, skręca jak poyebany, ale jak ja atakuje to stanie taki cymbał i ja zawsze w niego wbiegnę, nawet jeśli zmienię kierunek, nie mam szans wygrać główki jak wykopę od bramki, bo wiadomo zlatan 2 metry prawie itp. jeszcze wróce do odbioru, przeciwnik (komputer) jak odbiera mi piłkę to w wiekszości przypadków wypier*ala niemiłosiernie mojego zawodnika który robi salto w powietrzu, ale faulu nie ma, bo to przecież "gwiazda" piłki nożnej go wyebała, ale jak ja odbieram bez wślizgu i przeciwnik się potknie lekko to od razu żółta, bo przecież sfaulował go jakiś Hussain czy inny choy wie kto.

kolego ja ci radzę poćwiczyć troche granie zanim weźmiesz się za online. Z tego co ty tu piszesz to aż mi sie śmiać chce momentami.  Na trybie regular z botami ja wygrywam po 0:5/6, na prawde nie ma w tym nic trudnego zwłaszcza na to że masz silniejszą drużynę ode mnie, ja posiadam za ledwie Neuera, Dante, Eto'o i Van Persiego.
Więc taka rada, że zamiast płakać tu i wyzywać wszystkich zawodników jacy to chujowi są to weź się za granie. Pozdro

Offline Pan_Jan_Pl

• Amator
  • *
  • Na forum od: 29.12.2014r.
  • Gram w: Pes 2015 Ps4
« Odpowiedź #388 dnia: Styczeń 01, 2015, 19:01:33 »
;Siema ponownie!
Trochę pograłem, porobiłem notatki i zauważyłem, że nie warto łączyć 2 ani 3 agentów. Za każdy mecz dostawałem agenta i losowałem zawodnika. Jak się nie podobał to grałem nim 10 meczy i po kontrakcie sprzedawałem za jakieś 250 GP.  Na pojedyńczym agencie zdobyłem kilkukrotne złota piłkę, czarnej nigdy. Poniżej przedstawiam kolory piłek wylosowanych w grze w kolejności rzeczywistej.
zwykły agent  złota, złota, szara, biała, pomarańczowa, pomarańczowa, szara, biała agent specjalny za 10 tyś GP szara zwykły agent pomarańczowa, biała, pomarańczowa agent specjalny za 10 tyś GP czarna zwykły agent złota agent specjalny ligii angielskiej szara
Poniżej link do mojej czwartej czarnej piłki z agenta specjalnego. Zobaczcie co dali:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #389 dnia: Styczeń 01, 2015, 21:38:04 »
;Siema ponownie!
Trochę pograłem, porobiłem notatki i zauważyłem, że nie warto łączyć 2 ani 3 agentów. Za każdy mecz dostawałem agenta i losowałem zawodnika. Jak się nie podobał to grałem nim 10 meczy i po kontrakcie sprzedawałem za jakieś 250 GP.  Na pojedyńczym agencie zdobyłem kilkukrotne złota piłkę, czarnej nigdy. Poniżej przedstawiam kolory piłek wylosowanych w grze w kolejności rzeczywistej.
zwykły agent  złota, złota, szara, biała, pomarańczowa, pomarańczowa, szara, biała agent specjalny za 10 tyś GP szara zwykły agent pomarańczowa, biała, pomarańczowa agent specjalny za 10 tyś GP czarna zwykły agent złota agent specjalny ligii angielskiej szara
Poniżej link do mojej czwartej czarnej piłki z agenta specjalnego. Zobaczcie co dali:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

takich cb 80 to mam pięciu xD wylosowalem dzisiaj Sakho 85 CB swietny obronca wolalbym Kompanego ale ten tez moze byc

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #390 dnia: Styczeń 01, 2015, 22:29:27 »
aktualizacja skladu

bramkarz: Buffon 88
obrońcy: Kurzawa 80,Ramos 90,T.Silva 89, Clerc 82
pomocnicy: Mavuba 81, Ozil 89, Ibrahimovic 92
napastnicy: Ronaldo 95, Suarez 89,Bale 90

Rezerwy: Bravo 81, Sakho 85, Perrin 82, Skrtel 81, Kranjcar 81, Gotze 87

Chyba nikt tego składu nie przebije :D

Offline PanMichal

• Amator
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #391 dnia: Styczeń 01, 2015, 22:42:39 »
Ja pier*ole, nie no to skład mega, ja bym się cieszył gdybym miał chociaż 1 klasowego napastnika/obrońcę a tu tyle gwiazd w jednym składzie, ogarnąłem już odbiór piłki i zacząłem wygrywać ze składami z CR7, Bale, Ribery, Ramos, T.Silva itp. albo takie składy że Aguero ławę grzeje, ale to i tak dla mnie postęp bo w ostatniego PES,a którego grałem to był PES 12 (oczywiście oryginalny :D) ,ale mam inny problem, jak chcę zagrać puchar przeciwko komputerowi w my club to po wybraniu pucharu z menu w my club wywala mnie do windowsa ;/ to samo mam kiedy chcę odpalić grę będąc offline na steam,ie, macie jakiś sposób na to?

Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam! :)

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 15
  • Na forum od: 24.12.2014r.
« Odpowiedź #392 dnia: Styczeń 02, 2015, 03:41:49 »
Moim zdaniem mam lepszy skład ;)
Ibra 93(Cavani 89)
Hulk 85(Gervinho 82)-Bale90(Pedro 82)
Ramires 84(Melo88)-Schweinsteiger 89(Pogba86)
Matuidi86(Carrick 81)
Alba83(Maxwell 80)-Boateng 86(Fazio82)-Ramos90(Subotic82)-Lahm 89(Fabio 81)
Sirigu 85(Muslera84)

I dużo dobrych zastępczych zawodników
Mandzukic 85
Negredo83
Insigne 81
Robinho 77
D'alessandro 81
Dembele 80
Henderson 80
Arteta 81

Brakuje mi A.Sancheza jako fan Arsenalu ale chyba go nigdy nie trafię :/
Gram na ps4
Pozdro

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #393 dnia: Styczeń 02, 2015, 04:14:56 »
Wpadł jeszcze llorente 82 i Ivanovic 80, takich graczy po 80 to mam jeszcze wielu a takich po 77 jak Robinho to wywalam bo bym nie miał miejsca na slocie

Offline sherlockholmes

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 01.08.2014r.
« Odpowiedź #394 dnia: Styczeń 02, 2015, 10:26:06 »
Ja gram dopiero od tygodnia,  ale mam 80 meczów za sobą i w składzie :nie wymieniam 77-79 ; LD alba,  DM szwajnsztajger,  AMf hansik,  CF Diego Costa i cavani. Dziś będą dwa losowania kolejne i mam nadzieje ze wreszcie zgrane jakiegoś skrzydłowego z wysokim atk. PROW.

Wczoraj miałem ciekawy mecz,  cala pierwsza połowę cisnalem gościa,  że z połowy nie wychodził, ale strzelić nie umiałem...  W końcu w drugiej połowie mi strzelił z kontry i ogólnie miał 5 strzałów oddanych  i celnych a ja 15 i posiadanie 60-40, wynik  2-5 :-) wniosek taki ze warto mieć szybkich zawodników,  zauważyłem także ze kondycja odgrywa kapotlna rolę w tej grze.  Ronaldo który grał od początku pod koniec meczu nie potrafił wygrać sprint,  gościem 77 speed.

Pytanie,  jak zwiększyć ilość wolnych slotów dla piłkarzy?? Bo juz nie mogę zatrudniać i musze zwalniać najpierw :-)

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #395 dnia: Styczeń 02, 2015, 13:16:01 »
Ja gram dopiero od tygodnia,  ale mam 80 meczów za sobą i w składzie :nie wymieniam 77-79 ; LD alba,  DM szwajnsztajger,  AMf hansik,  CF Diego Costa i cavani. Dziś będą dwa losowania kolejne i mam nadzieje ze wreszcie zgrane jakiegoś skrzydłowego z wysokim atk. PROW.

Wczoraj miałem ciekawy mecz,  cala pierwsza połowę cisnalem gościa,  że z połowy nie wychodził, ale strzelić nie umiałem...  W końcu w drugiej połowie mi strzelił z kontry i ogólnie miał 5 strzałów oddanych  i celnych a ja 15 i posiadanie 60-40, wynik  2-5 :-) wniosek taki ze warto mieć szybkich zawodników,  zauważyłem także ze kondycja odgrywa kapotlna rolę w tej grze.  Ronaldo który grał od początku pod koniec meczu nie potrafił wygrać sprint,  gościem 77 speed.

tam gdzie mozesz kupic monety masz powiekszanie slotu na poczatku to jakies male kwoty np 2000 GP powiekszenie o 5 pilkarzy ale powiekszenie z 55 do 60 jak ostatnio robilem to juz 8000 GP

Pytanie,  jak zwiększyć ilość wolnych slotów dla piłkarzy?? Bo juz nie mogę zatrudniać i musze zwalniać najpierw :-)

Offline jozin666

• Prezes klubu
« Odpowiedź #396 dnia: Styczeń 02, 2015, 14:03:58 »
jak ktos jest w 1 dywizjii i ma rozegrane wszsytkie mecze to co sie dzieje ?

Offline KarolKing94

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #397 dnia: Styczeń 02, 2015, 14:08:51 »
jak ktos jest w 1 dywizjii i ma rozegrane wszsytkie mecze to co sie dzieje ?
nic, utrzymujesz sie w lidze i grasz jeszcze raz 1 dywizje chyba ze masz za malo pkt to spadasz.

Offline mieciel87

• Amator
  • *
  • Na forum od: 02.01.2015r.
« Odpowiedź #398 dnia: Styczeń 02, 2015, 14:24:51 »
Witam wszystkich forumowiczów, mam pytanie dotyczące squadu: jak zrobić drugi squad w my club tak aby nie usunął sie ten pierwszy, proszę o pomoc, pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2015, 15:00:03 wysłana przez mieciel87 »

Offline uzi1910

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 15.11.2014r.
« Odpowiedź #399 dnia: Styczeń 02, 2015, 15:20:38 »
Moim zdaniem mam lepszy skład ;)
Ibra 93(Cavani 89)
Hulk 85(Gervinho 82)-Bale90(Pedro 82)
Ramires 84(Melo88)-Schweinsteiger 89(Pogba86)
Matuidi86(Carrick 81)
Alba83(Maxwell 80)-Boateng 86(Fazio82)-Ramos90(Subotic82)-Lahm 89(Fabio 81)
Sirigu 85(Muslera84)

I dużo dobrych zastępczych zawodników
Mandzukic 85
Negredo83
Insigne 81
Robinho 77
D'alessandro 81
Dembele 80
Henderson 80
Arteta 81

Brakuje mi A.Sancheza jako fan Arsenalu ale chyba go nigdy nie trafię :/
Gram na ps4
Pozdro

kupowałeś coinsy ? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że uzbierałeś tyle GP  na te wszystkie losowania

/////

ja mam jakiegoś niefarta czy co za nic nie moge ostatnio trafić czarnej, próbuje tą 6 i jest gorzej niż wcześniej gdy nie wiedziałem o tym, wtedy coś jeszcze wpadało. Jak wy to robicie ?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #399 dnia: Styczeń 02, 2015, 15:20:38 »