Witam.
Czym się odbiera w tym pes,ie piłkę? (pad od xboxa 360), bo gdy próbuje wślizgami to ciągle mam żółte i czerwone kartki, to samo jak próbuje odebrać normalnie z tym że mało czerwonych ale w ch*j żółtych, i jak w my club wygrywać na regular? Bo trafiam ciągle na frajerów co mają na napadzie Ibre, Ribbery,ego, itp, w obronei Ramosów od ch*ja i na ramce Neuerów, i ciągle z przegrywam i to po 1:6 ;/ i nie starcza mi na kontrakty dla jaśków 70-77 ovr... w ogóle moi zawodnicy grają jak [cenzura] (mam 68 team spirit(us))grają jakby w ogóle zgrania nie mieli, nie wychodzą na pozycje, niby mam na napadzie amrabata z 84 tempa a biega jakby miał 60... jedynie Gotze co to go każdy ma coś gra, ma najwięcej bramek w moim klubie a Amrabat pomimo tego że gra na szpicy i zagrał tyle samo co Gotze to ch*ja robi, moi obrońcy grają taki piach że głowa mała, (Lescott 36 tempa i jakiś typ 44 tempa i 75+ ovr), z tej paczki toty trafiłem Lahm,a który za przeproszeniem gówno może zrobić w obronie jak z lewej strony typ 60 kilka ovr na środku 2 typów co mają razem mniej tempa od Suareza, już mnie ch*j strzela, w fife to samo było, myślałem ze w pes,a będzie się przynajmniej na odpowiedniku poziomu trudności zawodowiec dało normalnie pograć bez dostawania kur*icy, powiem tak, za ch*j nie mogę odebrać piłki komputerowi na poziomie regular we fifie na zawodowcu to samo było, nie mówię że muszę wygrywać po 4-6:0 ale żeby nie było tak ciężko, komputer takie akcje odpier*ala że głowa mała, moi obrońcy ch*ja grają: przykład z dzisiaj; gram z komputerem na regularze ze składem z Ibrą, Riberym, Neuerem, Ramosem, Lucasem, Balem, Gotze itp. któryś z pomocników rywala (komputer) posłał długą piłkę przed moje pole karne na początku wszystko było ok, bo Ibra biegł za moim obrońcą i przed samą piłką jak nacisnąłem żeby obrońca wy*ebał futbolówkę w cholerę to ten cymbał zszedł z drogi zlaTANKowi i się jeszcze zatrzymał, a oczywiście ze to było prawie pole karne i przy piłce był zlatan to musiał być gol, tym bardziej że mam zajebistego bramkarza ch*j wie skąd z ovr 63 a na ławie siedzi jeszcze lepszy z ovr 56, do tego nie mogę zagrać turnieju przeciwko komputerowi bo jak wejdę w turnieje z pc to mnie wywala do windowsa, bez żadnych pwodów typu błąd error itp. to samo jak jestem offline i próbuje włączyć PES,a też mnie od razu wywala pokazuje się okno gry na 00000,1 sekundy i znika bez konkretynch przyczyn.