Witam wszystkich
ja gram (PS3) w myClub od początku gry, z losowaniem różnie, na starcie miałem bonus Goetze + 1 z UEFA Team (trafił się Bale) co spowodowało wymuszenie taktyki na 4-2-1-3, gram nią do dziś, tyle że nie mogę lepszego trenera trafić (obecny ma pojemność 600). Na około 50 losowań za GP z czarnych piłek trafiłem: Forlan, Adebayor, Hulk, BIŠEVAC, Robben, Mandzukic, Handanovic, Dani Alves, Palacio. Nie jest źle ale mogło być lepiej. Wkurza mnie, że losowanie jest bez podziału na pozycję. Efekt? poszukuję LW, a daje mi 3 RW (Robben z koniczności na lewej). podobnie z pomocnikami szukam DM, a zazwyczaj losuje mi CM lub L/RM. Lipa.
Pewnie większość wie, ale nie wszyscy więc napiszę, że z małych agentów (tych co dostajemy po każdym meczu), najlepiej losować w kumulacji po 3 sztuki, ja losuje w 3 wersjach: 3 pojedyncze gwiazdki, szansa na >75 jest 7% (każdy z osobna ma 2%), 3 podwójne gwiazdki, szansa na >75 15% (osobna 5%), lub 3 potrójne gwiazdki, szansa na >75 22% (osobna 7%), w ten sposób trafiłem 2 czarne piłki (Buffon i Adriano ten z Barcy) i ponad 10 złotych, więc źle nie jest.
na tą chwilę z racji trenera z ograniczeniem 600 do składu nie mogę wrzucić Mandzukica, Adriano i Alvesa (Handanovica i Palacio w ogólne nie używam a szkoda ich wywalić)
Pewnie też większość wie, ale tym co nie wiedzą napiszę, że tych leszczy co losujemy i nie chcemy w składzie (białe, czerwone, srebrne czy złote piłki) zamiast wywalać to zrobić z nich drugi skład i grać symulki (wynik mniej ważny) nabiją trochę pkt GP, a jak kontrakt = 0 to zwalniamy (dodatkowe kilka GP), w tym czasie oczywiście, można jakiś film oglądać
Jestem graczem ciut lepszym od średniaków, ale bez szału, zaliczyłem z 5 sezonów w 1 lidze, teraz bujam się miedzy 3, a 4. Jedynie lag cheaterzy działają mi na nerwy, wczoraj trafiłem nawet jednego z Polski przegrywał chyba 3-0 80 min i lipa. Typek gra Pogonią Szczecin zrobioną z Interu, jak ktoś zainteresowany to podam login, unikajcie tego ścierwa jak tylko się da
Pozdr