Jako, że do tej pory olewałem ten tryb całkowicie mam do was pytanie- jak w tym trybie zatrudnia się lepszego trenera? Muszę specjalnie wydawać realne pieniądze by kupić coinsy do gry? Da się to zrobić w jakiś normalny sposób?
Chodziło mi o wczorajszy dzień bo napisałeś ze dziś ci wpadli tacy zawodnicy :-) sporo tych czarnych piłek miałeś ciekaw jestem na ile losowań. Na czym grasz? Ja na ps3.A co z robbenem jest nie tak? :-) ja to gdybym dorwal jakiegoś skrzydłowego z 80-85ovr to bym się cieszył jak nikt innych, to moim zdaniem kluczowe pozycje a tak kiepsko u mnie obsadzone, ale wszystko w swoim czasie. Narazie mam przerwę w graniu, ale za jakiś czas co nieco uzbueram. Nie zamierzam jednak grać turniejów online - mało rentowne rozgrywki przy kiepskim składzie.
Jest w ogóle jakis magiczny sposób żeby zawsze w l;osowaniu wypadała czarna piłka? U mnie w składzie mam słabych zawodników. Jedyny dobry to Alaba i Hernandez z Realu. Fakt faktem ostatnio mi nie idzie za dobrze i przegrywam mecz ze słabiakami ale trudno... takie życie Kurde fajnie by bło gdybym znał jakiś sposób na losowanie czarnych piłek. Wiadomo że nie wstawie od razu najlepszych zadowników bo mam słabego trenera ale z czasem, kto wie może zacznie mi lepiej iść
ze skrzydłowych mam Robbena, Bale'a i Hulka i tych zawodników zdecydowanie najlepiej gra się Robenem w ogóle ustawiłem go na lewym skrzydle, na prawym Bale'a, a Hulk wchodzi w 2 połowie i te skrzydła wymiatają
Jak losowales bale hulka i robbena to otrzymałeś ich w ramach losowania pomocników czy napastników?