witam wszystkich
Mam prośbę do tych co wiedzą o co chodzi, prosił bym o przetłumaczenie zadań do wykonania jest ich 15 ale nie wiem o co chodzi
i 2 pytanie czy da się np zmienić z cf na ss zawodnika a jak tak to jak to zrobić
musisz wykonać 15 tych zadań, żeby pewnie dostać jakąś nagrodę (ja wiszę na Team Spirit, gdyż mój trener mx TS robi 94)
wszystkie te zadania musisz wykonać w myClub
1. zadebiutuj w jakimś meczu managerem
2. wejdź w jakieś rozgrywki pucharowe w myClub (myClub competitions - taka ikona w zakładce Match) i zagraj jakiś jeden puchar
3. kup jakiegoś topowego agenta, który wylosuje Ci piłkarza (koszt 10k GP)
4. wylosuje piłkarza z agenta, którego dostajesz zawsze po meczu
5. wykup nowy kontrakt dla jakiegoś gracza z drużyny za pomocą GP
6. wykup nowy kontrakt dla jakiegoś gracza z drużyny używając myClub coins ( to ta druga waluta, którą jak jesteś idiotą możesz też za prawdziwą kasę nabywać)
7. Odnów kontrak trenera za pomocą GP
8. Odnów kontrakt trenera za pomocą myClub coins
9. stwórz nowy skład (wchodzisz w SQUAD MANAGMENT -> TEAM MENU -> SWITCH SQUAD -> CREATE NEW) i tam wybierasz nowy nadająć jakąś nazwe np. do gry symulacyjnej, dodajesz trenera i zawodnikow a wszytsko się aytomatycznie zapisuje
10. rozszerz pojemność składu (kupujesz dodtakowe miejsca, aby mieć więcej zawdbików dostępnych włazisz w myClub store i kupujesz za GP INCREASE PLAYERS SLOTS)
11. zatrudnij trenera (menadżera)
12. podpisz kontrakt z jakimś graczem na zaszadzie wypożyczenia ( CONTRAKT -> SIGN PLAYER: LOAN) i wybierasz tego na którego Cię stać za GP na 10 meczów, później typek znika, nie można odnawiać z nim kontraktu.
13. odnów graczowi (zmęczonemu wytrzmałość)
14. Odnów graczowi wytrzymałość za momocą myCluc coins
15. osiągnij Team Spirit na makismum (pewnie jest to jakoś 99 bo ja mam 94 i zadania mi u tego trenera nie zalicza)
Co do drugiego, nie da się zmieniać pozycji u trenerów, jak on ma taktykę c CF i SS to nie ma szans zrobić np. dwóch SS. taki posrany bonus nam ufundowali, trzeba niestety szukać trenerów, którzy są podawani codziennie losowo, ja np. dla siebie szukam już prawie miecha i się nie pojawia