A co jest potrzebne skoro gra się b.dobrze?
Twarze i licencje,stadiony można podpiąć pod licencje a więc jak dostaniemy nowe twarze plus jeszcze coś to i tak uważam to za sukces bo nie ma na co liczyć jeśli chodzi o licencję. Jeżeli nie ma licencji od początku wyjścia gry na rynek to nie dadzą ich w czasie realizacji gry,to chyba normalne wiec nie wiem o co się spinasz.
co jest potrzebne? chociażby to co mnie osobiście irytuje:
1. Rozwiązać problem lagcheaterów!
2. poprawić system dośrodkowań, gdyż ponad 80% jest celnych na głowę napsatnika, a raczej powinno być odwrotnie.
3. Poprawić spalone, bo czasem to są jakieś zarty
4. Faule w polu karnym, 90% karnaych jakie były w moich meczach, nie ważne czy dla mnie czy przeciwko, były gwizdane kiedy niby faulowany typek nawet się nie przewrócił.
5. tzw. przywilej korzyści to śmiech na sali, wystarczy, że po fauku innym typem dotknę piłkę i momentalnie ją stracę to już faul anulowany - gramy dalej, nie wspamnę o karaniu za te faule kartkami.
6. Żółte kartki, praktycznie każdy faul, lekki czy mocny, w środku boiska, czy pod bramką, wślizgiem czy lekkim szturchnięciem jest karany żółtkiem, poza oczywiście brutalnymi wślizgami po których jest ten śmieszny przywilej korzyści.
7. Czasami bramkarze wyczyniają jakieś dziwne cuda, że nawet trudno to opisać.
To są moje najpoważniejsze uwagi, każdy pewnie coś więcej może dodać.