Witam wszystkich, chciałbym podzielić się kilkoma moimi spostrzeżeniami po ok 2 miechach z my club, prosiłbym o ew.opinie lub komentarze. W PES gram z małymi przerwami od 2006 roku, zaczynałem na kompie w najnowszą wersję gram na PS4.
Pierwsza sprawa: losowania:P dla mnie to jakaś lipa. Gdyby nie cyfrowa wersja i bonusy w postaci gracza uefa i getze miałbym sam szrot:)
Na około 50 losowań ze specjalnych agentów trafiłem czarną 2 razy(de gea i aquiliani) nie powiem ten pierwszy bardzo mi odpowiada, poza tym kilku no name od 76-78 których mam w składzie, o zwykłych agentach nawet nie wspominam:) macie jakieś porady odnośnie losowania?
Druga sprawa: wyjątkowo frustruje granie z ziomkami którzy w atku mają drogba,ronaldo, ibrachimovic, robben,ribery skąd oni ich biorą sie pytam? nie byłoby to tak frustrujące gdyby ich taktyka nie opierała się na grze na chaos:) czyli długa laga na któregoś z wymienionych i strzał z około 30 metra gdy pojawi się troche miejsca, taki Ibra strzela może 1 bramkę na 3 takie "akcje" czyli całkiem sporo:P a ty męcz się składając każdą akcję a koniec końców jakiś z moich asów 78,77 nie trafia w sytuacji sam na sam:) są jakieś sposoby na granie z takimi drem teami?
Trzecia sprawa: zdarzyło wam się kiedyś że graliście pierwszą połowę z jakimś leszczykiem, prowadzicie sobie do przerwy na luzie 2 do jaja a po przerwie ten sam gracz, tą samą drużyną bez żadnych zmian aplikuje wam 3 lub 4 bramki nie dając sobie przy tym nic strzelić?
z gościa który daje sobie odebrać piłkę przy każdej akcji nagle robi się zawodnik który wozi cię jak furę gnoju, nie daje rozegrać akcji i ładuje w twoją bramkę jak burza piorunami w samotne drzewko
trochę to mnie dziwi...też tak macie?