Autor Wątek: PES 2015 - Tryb myClub  (Przeczytany 583347 razy)

Offline MoLko

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 09.02.2015r.
Odp: PES 2015 - Tryb myClub
« Odpowiedź #920 dnia: Luty 09, 2015, 18:05:06 »
2 pytanko kiedy dokładnie się awansuje na ,level wyżej lub niżej

wydaje mi się, że chodzi Ci o level zespołu. Jeśli tak to 2 jest jeśli dobrze pamiętam od 1250 a reszty nie wiem, ale proszę mnie poprawić jeśli się mylę.

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 15
  • Na forum od: 24.12.2014r.
« Odpowiedź #921 dnia: Luty 09, 2015, 18:42:59 »
Ja trafilem Fabiana i... Wawrzyniaka heheh.
W ogóle tak pozmieniali ze teraz każda gra kończy się 5:4,6:3 itp,na 10 meczy w dywizji miałem tylko 2 czyste konta. Denerwuje mnie to bo to nie realne żeby każdy mecz kończył się wynikiem hokejowym. Prędzej miałem 1.49 bramki straconej na mecz a teraz 1.71(!),masakra. Przez te ich "aktualizacje "czuje się tak jakbym miał uczuć się tej gry od nowa :/

Offline Patrio

• Amator
  • *
  • Gram w: PES 2015 myclub
« Odpowiedź #922 dnia: Luty 09, 2015, 19:56:23 »
Witam czy jest w myclub aubomeyang?
bo bardzo go lubię i chcę go mniec czekam na odpowiedzi :D

Offline Patrio

• Amator
  • *
  • Gram w: PES 2015 myclub
« Odpowiedź #923 dnia: Luty 09, 2015, 20:04:04 »
WItam was mam pytanie licze na szybką odpowiedz czy jest w pes 2015 aubomeyang ??

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #924 dnia: Luty 09, 2015, 20:23:21 »

Pewnie jest ale to ze go trafisz bp go bardzo lubisz nic nie daje. Ja lubię A.Sancheza, wykonałem pewnie coś koło 500 losowań i nic.

Offline lexluthor

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 07.02.2015r.
« Odpowiedź #925 dnia: Luty 09, 2015, 21:47:39 »
Ja daje sobie spokój z my club na dłuugi czas albo i na amen ;D mam no za słabe nerwy:P chyba że ktoś mi wytłumaczy o co biega...
mianowicie, gram w dywizji ogólnie jakimś mistrzem nie jestem, tułam się w przedziale 8-5, ale...jak to jest do cholery że z graczami o podobnym TS do mojego 90-96 w zależności od tego jak zestawię skład, gra mi się ok. tzn. jest równa walka a o wyniku czasami decydują jakieś drobne błędy, po takim meczu nawet jeśli przegram nie skacze mi ciśnienie ;D natomiast kiedy wylosuje typa z TS 70-75 jest tragedia...z całym szacunkiem ale po pierwszych kontaktach z piłką przeciwnika jestem w stanie ocenić mniej/więcej czy to ogórek czy lepszy zawodnik, do rzeczy...z takimi ogórkami gra mi się najgorzej, oddaje taki ogórek 3, czasami dwa strzały na mecz i wszystko wchodzi, gorzej jak odda tych strzałów więcej, schemat ten sam:prostopadłe podanie,moi obrońcy stoją jak debile a jak już się ruszą okazuje się że nie sposób dogonić jakiegoś anonima z overrall 70 :P, dodam że mam obrońców z overrall ,78,77,80,80 może nie powala ale też nie najgorzej, jeśli chodzi o gole w drugą stronę to zaliczam poprzeczki,słupki, boczne siatki i cholera wie co jeszcze ;D a już nawet nie wspomnę co dzieje się jak taki ogórek ma w składzie ronaldo albo innego robota :-[ Nie mam natomiast takich problemów z graczami o zbliżonym składzie do mojego, gdy gram z takim gościem jakoś moja obrona nie przepuszcza co drugiej prostopadłej piłki albo lagi górą, nie tracę bramki po każdym strzale a i samemu łatwiej mi strzelić. Nie wiem czy ten team spirit coś daje czy nie ale ogólnie to dostaje notorycznie po dupie od gości którzy są niżej w rankingu a wrażenie mam takie jakby moja cała defensywa w takich meczach była o wiele słabsza a o ataku nawet nie wspomnę.Na pewno nie jest to kwestia mojej słabej gry w obronie bo jak już napisałem z graczami na wyższym lvl nie mam takich problemów, najgorsze jest to że mimo przewidywania gdzie ogórek pośle piłkę jeszcze zanim on o tym pomyśli to i tak kicha:P Też tak macie czy tylko jaj jestem tu jakiś odosobniony?
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2015, 22:07:13 wysłana przez lexluthor »

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #926 dnia: Luty 09, 2015, 22:12:21 »
Ja daje sobie spokój z my club na dłuugi czas albo i na amen ;D mam no za słabe nerwy:P chyba że ktoś mi wytłumaczy o co biega...
mianowicie, gram w dywizji ogólnie jakimś mistrzem nie jestem, tułam się w przedziale 8-5, ale...jak to jest do cholery że z graczami o podobnym TS do mojego 90-96 w zależności od tego jak zestawię skład, gra mi się ok. tzn. jest równa walka a o wyniku czasami decydują jakieś drobne błędy, po takim meczu nawet jeśli przegram nie skacze mi ciśnienie ;D natomiast kiedy wylosuje typa z TS 70-75 jest tragedia...z całym szacunkiem ale po pierwszych kontaktach z piłką przeciwnika jestem w stanie ocenić mniej/więcej czy to ogórek czy lepszy zawodnik, do rzeczy...z takimi ogórkami gra mi się najgorzej, oddaje taki ogórek 3, czasami dwa strzały na mecz i wszystko wchodzi, gorzej jak odda tych strzałów więcej, schemat ten sam:prostopadłe podanie,moi obrońcy stoją jak debile a jak już się ruszą okazuje się że nie sposób dogonić jakiegoś anonima z overrall 70 :P, dodam że mam obrońców z overrall ,78,77,80,80 może nie powala ale też nie najgorzej, jeśli chodzi o gole w drugą stronę to zaliczam poprzeczki,słupki, boczne siatki i cholera wie co jeszcze ;D a już nawet nie wspomnę co dzieje się jak taki ogórek ma w składzie ronaldo albo innego robota :-[ Nie mam natomiast takich problemów z graczami o zbliżonym składzie do mojego, gdy gram z takim gościem jakoś moja obrona nie przepuszcza co drugiej prostopadłej piłki albo lagi górą, nie tracę bramki po każdym strzale a i samemu łatwiej mi strzelić. Nie wiem czy ten team spirit coś daje czy nie ale ogólnie to dostaje notorycznie po dupie od gości którzy są niżej w rankingu a wrażenie mam takie jakby moja cała defensywa w takich meczach była o wiele słabsza a o ataku nawet nie wspomnę.Na pewno nie jest to kwestia mojej słabej gry w obronie bo jak już napisałem z graczami na wyższym lvl nie mam takich problemów, najgorsze jest to że mimo przewidywania gdzie ogórek pośle piłkę jeszcze zanim on o tym pomyśli to i tak kicha:P Też tak macie czy tylko jaj jestem tu jakiś odosobniony?

Jeżeli nie leży Ci dany przeciwnik to staraj się utrzymywać jak najdłużej przy piłce i graj agresywnie w środku pola. Bądź czujny aby szybko wyjść bramkarzem gdy ma piłkę (tylko to sprawdza się przy szybkich bramkarza,nie każdy bramkarz zdąży wybiec szybciej niż napastnik). Tyle mogę poradzić ;)

Offline chomikwasz

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.11.2013r.
« Odpowiedź #927 dnia: Luty 09, 2015, 22:52:15 »
Ja mam Wasilewskiego 76 ovr i gra jako cb

Offline MoLko

• Amator
  • *
« Odpowiedź #928 dnia: Luty 10, 2015, 12:46:54 »
Lexluthor ma sporo racji. Zaczynasz zabawę, jako tako się przykładasz i liczysz, że innym też zależy by poczuć namiastkę piłki nożnej za pomocą pesa. Grasz piłeczką cały czas, zależy Ci na posiadaniu, wolisz oddać jeden dobry strzał zamiast 10 od czapy, wolisz ciekawe zagrania i rozbicie obrony przeciwnika a tu... Ok, czasem się zdarza ale w większości wygląda to tak, że Ty się bawisz a gość po drugiej stronie bazuję na sprincie do bramki ( super są te od rozpoczęcia :P), wiem, że odpowiednie kombinowanie w obronie daje radę ale nie zawszę. Nie jestem nowicjuszem ale nie raz sam się gubię. TO nie realne ! Już na poziomie amatorskim żadna drużyna w realny świecie tak nie gra, owszem można powiedzieć, że przecież chodzi o zwyciężanie i nie wygrywa się stylem ale nie pamiętam prawdziwego meczu kiedy np. ronaldo rozpoczął od środka boiska i ogień na bramkę, nie udało się ? to jeszcze raz i jeszcze a jak nie to laga albo 8 sombrero pod rząd. Czasem wyjdzie czasem nie ale gdy wyjdzie wkur... i to grubo. Za łatwo minąć obrońcę nie raz nie ważne czy dusiszp R2(ps3), super cancel itp. Mały apel do konami, nie róbcie z gęby cholewy i fify z Pesa.
Co do losowań to faktycznie są losowania czy przed zaczęciem czy nie, i dobrze, że w większości to szrot, mi się dobrze gra podstawowymi graczami z dobrym zgraniem. potem wiadomo, że trzeba dopieścić skład w coraz większych ligach. jak trafiłbym ronaldo nie miałbym co z nim robić, wole Szczęsnego albo Boruca zamiast jakiegoś kota.
co do :rozłączaczczczy: to nie raz strach prowadzić 3-0 w pierwszej połowie bo jest pauza minuta gry i pyk nie było meczu.
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2015, 12:53:59 wysłana przez MoLko »

Offline sherlockholmes

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 01.08.2014r.
« Odpowiedź #929 dnia: Luty 10, 2015, 13:38:25 »
Ciekawy wątek ja napiszę od siebie bo grałem sporo w Pesa 14 - wygrałem wszystkie możliwe turnieje i miałem 1000eatingu,  naprawdę sporo meczy miałem gdzie wygrywalem na styk,  w tamtym pasie o wiele trudniej było strzelić bramkę tutaj zaś o wiele łatwiej i chyba nie pamiętam meczu abym miał 0-0hehe. Co więcej w tamtym pasie było więcej niespodzianek - to akurat strasznie głupie bo często dominowalem i nie można było strzelić bramki i remis.  Mimo wszystko nowy Pes jest na pewno bardziej sprawiedliwy - jeśli grasz dobrze wygrywasz :-)

Offline smiechen

• Trener
  • Dostał Piw: 32
  • Na forum od: 08.01.2015r.
  • lepiej wejść komuś w drogę niż w dupę
  • Gram w: ćpaj sport
« Odpowiedź #930 dnia: Luty 10, 2015, 14:22:16 »
Czy komus z was udało się juz w My Club wylosowac jakiegos polaka? Bo ja miałem ok. 60 losowan i poki co nic
Rybus, Wolski, Wasilewski...
a że gram Legią to mam też trenera Berga :D
nie ma
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2015, 14:30:09 wysłana przez smiechen »

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #931 dnia: Luty 10, 2015, 15:20:36 »
Ja wczoraj rozegralem turniej ten z Great Winners i wylosowalem Neura :D Szkoda ze gdy zagrasz kolejny raz ten turniej to dostaniesz marne 1000pkt a nie agenta

Offline shacoon

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.11.2014r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #932 dnia: Luty 10, 2015, 20:39:14 »
wracajac do tematu losowan zrobilem dzis test, chcac wylosowac ROBINHO

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

dałem

Brazilian League   Playable Position:LWF   30+   20.0%

swiadomy ze to tylko 20% spodziewalem sie ze beda marne szanse ale nie na tyle zeby dostac to:

Player Name:   I. VETOKELE
Position: CF
Nationality:   BELGIUM

zrobilem zgloszenie do konami z pytaniem dlaczego to tak dziala i kiedy to naprawia, moze w ogole wylaczyli opcje laczenia agentow i dodawanie 3 jest po prostu strata 2 agentow

podaje link do opcji zglaszania bledow:

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #933 dnia: Luty 11, 2015, 00:59:09 »
Tak w ogóle to nie uważacie że to jest śmieszne w tych połączeniach trzech agentów?? 3 agentów z 3 gwiazdkami i ma się 1,2% na czarna piłkę haha. Mogli w ogóle tego nie udostępniać,pokazując ile się ma procent bo jak ma to patrzę to mnie ogarnia śmiech,serio.

Offline chomikwasz

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.11.2013r.
« Odpowiedź #934 dnia: Luty 11, 2015, 08:40:52 »
Zacznijmy od tego że lista zawodników na pesdb.net jest do DLC 2.0 a mamy już 3.0
Druga sprawa ze KONAMI pisało w powiadomieniach że narazie ta opcja łączenia może nie działać prawidłowo i pracują nad tym. Dodatkowo od dwóch tygodni było to już w tym wątku. Narazie nie ma sensu losowac z agentów lepiej zbierać i czekać aż KONAMI naprawi ten błąd.

Offline gotar

• Junior
  • *
  • Na forum od: 05.01.2015r.
  • Gram w: Pes 15
« Odpowiedź #935 dnia: Luty 11, 2015, 14:44:51 »
Dzis 2 losowania great winners i 2 czarne piłki, wpadł Vidal :D, a w drugiej d'alessandro.

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #936 dnia: Luty 11, 2015, 17:24:34 »
Dzis 2 losowania great winners i 2 czarne piłki, wpadł Vidal :D, a w drugiej d'alessandro.

Zazdroszczę Vidala :P poluje na Niego hehe
Oddasz go za Robbena i RvP? :D

Offline gotar

• Junior
  • *
  • Na forum od: 05.01.2015r.
  • Gram w: Pes 15
« Odpowiedź #937 dnia: Luty 11, 2015, 22:22:06 »
Za robina i robbena chętnie, dorzuce jeszcze sancheza :D, btw vidal w srodku jest zaje.. :)

Offline Gunner_Gesik

• Prezes klubu
« Odpowiedź #938 dnia: Luty 12, 2015, 05:02:26 »
Za robina i robbena chętnie, dorzuce jeszcze sancheza :D, btw vidal w srodku jest zaje.. :)

Co prawda skład mam naszpikowany gwiazdami ale zawsze dałoby się upchnac gdzieś Vidala i Sancheza ;)jeszcze dwa dni temu marzyłem o Neurze, Vidalu i Sanchezie...wylosowalem Neura, teraz tylko Vidal i sanchez hehe

Offline Reset85

• Amator
  • *
  • Na forum od: 12.02.2015r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #939 dnia: Luty 12, 2015, 10:03:54 »
Ktoś wie co się dzieje z serwerem ? Bo nie idzie się zalogować :/

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #939 dnia: Luty 12, 2015, 10:03:54 »