0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mi nie zależy na grafice tylko żeby grywalność była dobra bo kupując 14 strasznie się zawiodłem jak można zrobić taki gniot
Cos mi cytowanie nie trybi ciagle "ładowanie"
Fifa to nie tylko wodotryski oprocz genialnej grafiki gameplay tez jest spoko mecze sa ciekawe tylko trudno sie gra w oprbonie przeciwko maniakom co siedza 24 godziny i graja jednak ciagle mam sentyment do pesa i tych turnieji jak pes bedzie dobry naprawde to kupie i jego dlatego czekam na demo
Ale co złego jest w gameplay'u w PES'ie 14?Przecież Pes 14 jest o niebo lepszy, od Pes'a 13/12, no chyba, ze naprawdę lubisz grać z cyborgiem (np. z Rooney'em), bo na legendarnym poziomie np. w Pes'ie 12 to chyba nigdy mu piłki nie odebrałem. To była porażka.
Moim zdaniem PES2015 będzie genialna grą ale tylko na PS4 i Xboxa chcialbym sie mylić
Damian_NML Taa chrome.. ktory coraz bardziej mnie zawodzi nawet 5,1 nie widzi a gowniane IE bezproblemowo.. FcB1899Oni chyba nacpani te statystyki robia
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Statystyki pesa 2015
Pany, mam pytanko. Demo Pes'a na pc będzie 13... I nie ma żadnych szans, żeby demo się pojawiło np za 24h? Tak się pytam, nie wiem, może gdzieś trzymają na jakiejś "chmurce" i dałoby się wykraść, no ale pewnie nic z tego? ;/
Przecież jak byk w tytule pisze, że trzynastego będzie... nie da się "wykraść", nie propaguj piractwa.
Okej, chciałem się upewnić czy aby na pewno nie ma takiej możliwości, żeby zagrać w demo wcześniej.
rok temu ktoś tak właśnie "ukradł" i do tej pory za to cierpimy ;]
Nie rok temu tylko 2 i nie za kradzież tylko odblokowanie wszystkich drużyn