Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nieoficjalne spolszczenie PES 2015 by Szkudi123

(1/3) > >>

Szkudi123:
Cześć !
Jako, że jestem bardzo chętny do pracy, będę pracował nad spolszczeniem do nowego PES'a. Przydałaby mi się jeszcze jedna osoba, która by mi pomogła przy spolszczeniu. Czy jest osoba chętna do współpracy ?

Osama_Vinladen:
Ja chętnie bym pomógł. Tylko że z dłuższymi tekstami na przykład z BAL gdyż nie mam wystarczająco czasu na tłumaczenie dziesiątek tych krótszych

Szkudi123:
No to mamy komplet 3 osób. Z tekstami się rozdzielimy na PW. Tylko jak na razie czekamy za File Explorerem, bo z 14 nie działa :(

Palacio:
Przecież pewnie Kriss też będzie to robić, po co 2 różne zespoły mają tworzyć spolszczenie. Dodatkowo oni mają już sporo danych z poprzedniej wersji. NIe lepiej się jakoś z nimi dogadać i szybciej wydać ?

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Przecież pewnie Kriss też będzie to robić, po co 2 różne zespoły mają tworzyć spolszczenie. Dodatkowo oni mają już sporo danych z poprzedniej wersji. NIe lepiej się jakoś z nimi dogadać i szybciej wydać ?
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, ale jest tez tak zwana rywalizacja, i każdy chętny chce się wykazać, zaistnieć.
Jeśli czują się na siłach i dadzą radę (ogarnięcie programów, błędów) to od nich zależy.
Gra nie jest trudna, a Ci co potrzebują spolszczenia do komfortowej gry muszą tymczasem się obejść smakiem i pod szlifować w między czasie język angielski :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej