Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (22/33) > >>

decepticon0:
witam chłopaki :) mam problem z patchem nie chce mi sie uruchomic gra tak jak kolega wyskakuje bład. Nigdy nie miałem problemow z instalacja ale dzis juz jestem bezsilny. wyinstalowałem antyvirusa instalowalem wszystko zgodnie z instrukcja. Mam PES pirat sciagniety z darkwarez, POMOZCIE bo chce grac co mam robic ? zeby sie właczyła gra. Czy musze instalowac osobnie dlc jakies ? JEDNYM SŁOWEM POMOCY !!!

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam chłopaki :) mam problem z patchem nie chce mi sie uruchomic gra tak jak kolega wyskakuje bład. Nigdy nie miałem problemow z instalacja ale dzis juz jestem bezsilny. wyinstalowałem antyvirusa instalowalem wszystko zgodnie z instrukcja. Mam PES pirat sciagniety z xxxxxxx, POMOZCIE bo chce grac co mam robic ? zeby sie właczyła gra. Czy musze instalowac osobnie dlc jakies ? JEDNYM SŁOWEM POMOCY !!!

--- Koniec cytatu ---
jednym słowem - kup oryginał, nie będziesz musiał odinstalowywać antyvirusa, wspomożesz Konami. Jak kupisz wtedy się odezwij.... Czy 100 zł to tak dużo???

decepticon0:
Witam kupiem orginal :) i gdzie moge zlokalizowac gre jak to zrobic ?

stanek1983:
wow.... ja mam w program files win 10, steam/steam apps/common/

decepticon0:
I na orginale tez mam ten problem ze aplikacja te nr itp.. Bład wszystkim znany i co dalej? jak rozwiazac problem bo opizod dalej sie ciagnie a ja chce w koncu zagrac :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej