Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015
decepticon0:
od 4 lat gram na konsoli robie gre dla ojca bo on lubi grac na kompie w pesa z patchem wiec badz uprzejmy i mi pomoz bo chce w to zagrac i zobaczyc czy działa i koniec.
stanek1983:
po pierwsze nie pisz posta pod postem bo dostaniesz bana - jeśli patch ma opcje w selektorze stem/no steam oryginał masz i wybierz steam, i działa i tyle..... po drugie możliwe że antyvirus zablokował ci plik steam.api jak instalowałeś patch. Wyłącz go podczas instalacji.
decepticon0:
a gdzie niby daje te steam ?
decepticon0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo pierwsze nie pisz posta pod postem bo dostaniesz bana - jeśli patch ma opcje w selektorze stem/no steam oryginał masz i wybierz steam, i działa i tyle..... po drugie możliwe że antyvirus zablokował ci plik steam.api jak instalowałeś patch. Wyłącz go podczas instalacji.
--- Koniec cytatu ---
ONLINE / OFFLINE MOD tam nie mam steam no steam :) a po drugie antyvirusa mam cały czas wyłaczaonego
decepticon0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo pierwsze nie pisz posta pod postem bo dostaniesz bana - jeśli patch ma opcje w selektorze stem/no steam oryginał masz i wybierz steam, i działa i tyle..... po drugie możliwe że antyvirus zablokował ci plik steam.api jak instalowałeś patch. Wyłącz go podczas instalacji.
--- Koniec cytatu ---
mam instalowac no steam ? czy musze instalowac do download ? ?
Nawigacja
[#] Następna strona