Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (29/33) > >>

lukasz2511:
Mam problem zainstalowałem patch i update ale niestety gra nie chce mi się uruchomić po wciśnięciu Play nic się nie dzieje i nawet nie mogę uruchomić gry normalnie proszę o pomoc

stanek1983:
co to znaczy normalnie? patch pewnie powstał na cracku do gry, jeśli masz oryginał to raczej nie pograsz normalnie, lub spróbuj uruchomić jako administrator z wyłączonym antyvirusem...

lukasz2511:
Normalnie to znaczy że bez patcha jak chce uruchomić to nic się nie dzieje.A wersje też mam z crackiem i niestety nic nie działa i nie wiem co zrobić.Zainstalowałem data patch 4.00 i cracka 1.3 i przed dograniem patcha wszsytko działało ale jak dograłem patcha już nie.

L.Donovan:
witajcie. pobrałem tewgo patcha i nie wiem czemu ale nie działa mi przez niego gra. nawet pes nie chce sie odpalic nie mowiac juz o tym zeby patch sie zaladował

ostatnio jak instalowałem wersje 4.0 miałem podobne problemy z tego co pamietam i był jakis komunikat ze nie mozna załadowac daty powienwaz jest z innej wersji (???)

odinstalowałem gre i zainstalowałem na nowo ale po doinstalowaniu patcha gra nadal nie chce sie uruchomic ;/

wydaje mi sie ze moze mi brakowac jakiegos fileloadera czy cos w tym stylu ale nie wiem dokładnie czego. miał ktos podobny problem i poradzil sobie z nim ? jesli tak to prosze o wskazowke

stanek1983:
jeśli wszyscy mają podobny problem, to raczej wina twórców patcha

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej