Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (31/33) > >>

skosnygsb6:
Mam pytanie czy na tym patchu da się grać online ?

MichcioFM:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajnowszy patch działa Online? Istnieje lepszy patch niż PTE do PESa 2015?

--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem nie.
Ekstraklasa mod jest ok, gdyby nie irytujące rzeczy w stylu małe literki, zdjęcia w tle, intro, płachta na początku która wskazuje na patch itd.

Ja jestem na PTE Patch 7.0 i jest mi dobrze, wszystko działa (wersja Steam)
Ale uważajcie bo jak dacie tryb online będą jakieś dziwne rzeczy w stylu 1 Bundesliga na PEU League (dobre tylko herby, zawodnicy w stylu "HSFDGAFG" , "HADSSQUQAHEFJK" itd.)

BlueSkyFCB:
Witam wszystkich :)
Mam pewne pytanie:
Czy jeśli pobiorę ten patch, zainstaluję, a potem jeszcze pobiorę patch z różnymi stadionami, to będzie to wszystko kompatybilne ?
Zakładając, że wszystko zrobię jak należy. Czy lepiej instalować patche tylko od jednego twórcy ?
Z góry dzięki za odpowiedź, pzdr!

stanek1983:
PES 2015 PTE Patch Update 8.3 Released 14/08/2015

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Spoiler for Hiden: – More summer transfers done
– Create new players, including: R. Oxford (West Ham), Jurado (Watford), G. Martins (Sporting), R. Yáñez (Real Madrid), L. Alario (River Plate), J. Kimmich (Bayern)
– Updated accessories to some players
– New 15-16 kits for: Manchester United, Juventus, AC Milan, Roma, Palmeiras & Corinthians

INFORMATION
– Necessary have the PTE Patch 8.0 installed
– Is not necessary have the PTE Patch Update 8.1 & 8.2 installed
– For install, follow the tutorial inside
PES 2015 PTE Patch Update 8.3

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

zgredzik90:
Można prosić o instrukcję po kolej na czystą wersję bez żadnych update itp po Instalcji Pes 15 co dalej pierw wersję 8.0 ? czy pierw Updatek i Data PACKK ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej