Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsą już jakies pełne Option File z wszystkimi ligami, transferami zimowymi? która z obecnych Option File jest najlepsza? czy jest nowsza wersje tej co polecał schaolin? ktoś sprawdzał Option File od johncenawwe?
--- Koniec cytatu ---
Z Option file nie ma na razie nic nowego, bo każdy z patcherów czeka na kolejny Data Pack od Konami, z wszystkimi zimowymi transferami, a na jednym z forum johncenawwe napisał, że nie wiem czy będzie robić kolejną część OF, ja osobiście czekam na nową wersje od Lucassias87, a jak komuś nie przeszkadza długie ładowanie, to według mnie 2 najlepsze patche z DLC 3
1. Tibi -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2. Style Patch
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa i jeszcze prośba bo boję się że jak raz skasuje patch tribiego to już go nie zainstaluje, proszę o team export Wisły Kraków z tego option file, z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---
Ja bym ci mógł wysłać, tylko ta Wisła od Lucassias87 ma na razie tylko Herb i zdjecie trenera, bez strojów i składu, może w kolejnej części będzie skończona...
konvict:
Schaolin pytanto czy jak pod rgh z poziomu konsoli zarządzam TU do pesa czy to to jest to samo co data pack? bo ściągnąłem i dalej wersja 1.00, Jak możecie to podeślijcie mi data pack 1.02 i 1.01 niby w necie znalazłem 1.01 ale nie wiem czy to pewne. i słuchaj napisz tak mniej wiecej jak wrzucić ten patch thechilean bo ściągnąłem wszystko z wersji 4.2
konvict:
Panowie wrzuciłem ten jeden data pack i dalej problem jest bo wersja 1.00.00 nic nie pomaga nie wiem czemu
BraciaTashibana:
Mój Edit , Legia (transfery statsy wygląd zawodników) aktualna Reprezentacja Polski
KOMATYBILNE JAK ZWYKLE TYLKO Z PATCHEM TheChileanWay PES2015
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESchaolin pytanto czy jak pod rgh z poziomu konsoli zarządzam TU do pesa czy to to jest to samo co data pack? bo ściągnąłem i dalej wersja 1.00, Jak możecie to podeślijcie mi data pack 1.02 i 1.01 niby w necie znalazłem 1.01 ale nie wiem czy to pewne. i słuchaj napisz tak mniej wiecej jak wrzucić ten patch thechilean bo ściągnąłem wszystko z wersji 4.2
--- Koniec cytatu ---
Data Pack i Tittle Update, to dwie różne sprawy, Data Pack to dodatki od Konami, które możemy pobrać przez xbox live lub wrzucić przez program Horizon, Tittle Update to wersja gry, którą też można pobrać lub wrzucić samemu, ale dużo osób ma problem, z ręcznym wrzuceniem i szczerze, to nie wiem co może być przyczyną i jak to prawidłowo zrobić...
Na tej stronie np. można wszystko pobrać, ale nie wiem co to jest te media id i jak wrzucić Tittle Update
Spoiler for Hiden:
Nawigacja
[#] Następna strona