Chciałem wgrać patcha koledze ale okazuje się że kupił zbanowaną konsolę tzn brak dostępu do liva a co za tym idzie również do aktualizacji. Pytanie brzmi czy jeśli odepnę jego dysk twardy wgram np mój profil i podłączę do mojej konsoli będę mógł zainstalować aktualizacje a następnie patcha?
1. Mógłbyś wziąć jego dysk, ale również z jego profilem i jeśli u ciebie działa online (a jego profil nie jest zbanowany), to będziesz mógł podpiąć się online na koncie od kumpla i pobrać Data Pack i aktualizację do gry, bo jak wgrasz aktualizację na jego dysk, ale na twoim profilu to i tak na jego profilu, tej aktualizacji nie będzie (tak przynajmniej mi się wydaje, ale 100% pewności nie mam)
2. Można też wgrać Data Packi i aktualizację przez pendriva, tylko, że dużo osób ma z tym problem, bo Data packi się wgrywają dobrze, ale często jest problem z aktualizacją gry, bo są różne wersje gry i trzeba znaleźć odpowiednią aktualkę, a wgrywa się tak samo jak patcha, przez Horizon, możecie popróbować
Tu stronka gdzie można pobrać, ale trzeba się zarejestrować, możecie też poszukać w google:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEP.S. Nie wiem czy nie trzeba mieć przypadkiem RGH, żeby poprawnie wgrać aktualizację...