Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (13/35) > >>

Illes:
Znalazłem w necie że wyszedł już The Chilean Way 3.1, tyle że instrukcja jest po hiszpańsku, schaolin360 mógłbyś w kilku słowach opisać jak to zainstalować? Ktore pliki są potrzebne, ktore nie?

BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnalazłem w necie że wyszedł już The Chilean Way 3.1, tyle że instrukcja jest po hiszpańsku, schaolin360 mógłbyś w kilku słowach opisać jak to zainstalować? Ktore pliki są potrzebne, ktore nie?

--- Koniec cytatu ---

Jakie zmiany? najbardziej denerwuje mnie brak strojów dla SeriaB

konvict:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa pobrałem patch 1.02, ale u mnie jak go wrzucę przez Horizon i chcę wrzucić do folderu z PES to wyskakuje mi jakiś błąd i teraz nie wiem czy to dlatego, że już mam wersję gry 1.02 (zrobiła mi się sama, bo mam xbox live) czy może trzeba to wrzucić jakoś inaczej...
Musisz sprawdzić u siebie czy zadziała

Patch 1.01 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Patch 1.02 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Hasło - xboxisopl

Wysłałeś mi dwa razy ten sam plik :) podeślij raz jeszcze
--- Koniec cytatu ---

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy się zrozumieliśmy, ja zainstalowałem zwykłe patche które nic mi w PES nie zmieniły, oficjalne są. Mam wersje teraz 1.02.
Wysłałem link który wprowadza podobno oryginalne stroje, nazwiska, nazwy zespołów i loga. Nie wiem jak to wgrać.
Możesz przesłać na chomika tylko i tak będę potrzebował instrukcji krok po kroku jak to wgrać.
--- Koniec cytatu ---

Bo ten patch, który podałeś w linku jest nieaktualny, już klika aktualizacji do tego patcha wyszło, tylko że koleś od tego patcha trochę na mieszał z plikami i dla osoby, która pierwszy raz chce go zainstalować to jest niemały problem, bo trzeba trochę pościągać, część usunąć, cześć zostawić i można się w tym zamieszać, dlatego chcę wrzucić na chomika tylko te pliki, które są potrzebne do poprawnego działania patcha

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakie zmiany? najbardziej denerwuje mnie brak strojów dla SeriaB
--- Koniec cytatu ---

W nowej wersji, są stroje dla całej Serie B ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnalazłem w necie że wyszedł już The Chilean Way 3.1, tyle że instrukcja jest po hiszpańsku, schaolin360 mógłbyś w kilku słowach opisać jak to zainstalować? Ktore pliki są potrzebne, ktore nie?
--- Koniec cytatu ---

Dzisiaj chyba nie zdążę, ale do jutra postaram się wrzucić na chomika tylko te pliki które, są potrzebne do poprawnego działania najnowszej wersji patcha

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWysłałeś mi dwa razy ten sam plik :) podeślij raz jeszcze
--- Koniec cytatu ---

Na tej stronce znalazłem, a szukałem wpisując w google "Pes 2015 title update" - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

P.S. Jutro też postaram się napisać w kilku zdaniach jak poprawnie zainstalować patch

BraciaTashibana:
Jest Serie B proszę o link  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej