Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEData pack wrzucone a wersja nadal wyskakuje mi 1.00
--- Koniec cytatu ---
To musisz wgrać jakoś te Tittle update żeby było 1.02, bo inaczej nie zadziała, mi pobiera samo z neta, ale wiem że można to wgrać, tylko są różne wersje dla PAL i NTSC i niby nieraz są jakieś problemy, ale sam się tym nie bawiłem, to nic nie doradzę...
A nie masz możliwości podpięcia xboxa do neta ?
P.S. Pliki z chomika już usunąłem, ale twórca patcha w końcu wszystko poukładał na stronce i wszystkie potrzebne pliki można teraz ściągnąć bezproblemowo -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
BraciaTashibana:
Chciałem wgrać patcha koledze ale okazuje się że kupił zbanowaną konsolę tzn brak dostępu do liva a co za tym idzie również do aktualizacji. Pytanie brzmi czy jeśli odepnę jego dysk twardy gram np mój profil i podłączę do mojej konsoli będę mógł zainstalować aktualizacje a następnie patcha?
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem wgrać patcha koledze ale okazuje się że kupił zbanowaną konsolę tzn brak dostępu do liva a co za tym idzie również do aktualizacji. Pytanie brzmi czy jeśli odepnę jego dysk twardy wgram np mój profil i podłączę do mojej konsoli będę mógł zainstalować aktualizacje a następnie patcha?
--- Koniec cytatu ---
1. Mógłbyś wziąć jego dysk, ale również z jego profilem i jeśli u ciebie działa online (a jego profil nie jest zbanowany), to będziesz mógł podpiąć się online na koncie od kumpla i pobrać Data Pack i aktualizację do gry, bo jak wgrasz aktualizację na jego dysk, ale na twoim profilu to i tak na jego profilu, tej aktualizacji nie będzie (tak przynajmniej mi się wydaje, ale 100% pewności nie mam)
2. Można też wgrać Data Packi i aktualizację przez pendriva, tylko, że dużo osób ma z tym problem, bo Data packi się wgrywają dobrze, ale często jest problem z aktualizacją gry, bo są różne wersje gry i trzeba znaleźć odpowiednią aktualkę, a wgrywa się tak samo jak patcha, przez Horizon, możecie popróbować
Tu stronka gdzie można pobrać, ale trzeba się zarejestrować, możecie też poszukać w google:
P.S. Nie wiem czy nie trzeba mieć przypadkiem RGH, żeby poprawnie wgrać aktualizację...
kamilrr:
Posiadam xboxa 360 lt 3.0 i chcialem zadać pare pytan.
konsoli niestety nie mam podpietej pod neta.
i jak mam wgrac dodatki do pesa??
1.musze jakos sprawdzic media id gry ale jak to zrobic??
2.Jak po koleji wgrac dodatki zeby wszystko łatnie lalalo?? zalezy mi na skladach i strojach glownie.
Linki mile widziane..
dzieki i sorry za powielanie tematu ale pogubilem sie z tym wszystkim.
BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Mógłbyś wziąć jego dysk, ale również z jego profilem i jeśli u ciebie działa online (a jego profil nie jest zbanowany), to będziesz mógł podpiąć się online na koncie od kumpla i pobrać Data Pack i aktualizację do gry, bo jak wgrasz aktualizację na jego dysk, ale na twoim profilu to i tak na jego profilu, tej aktualizacji nie będzie (tak przynajmniej mi się wydaje, ale 100% pewności nie mam)
2. Można też wgrać Data Packi i aktualizację przez pendriva, tylko, że dużo osób ma z tym problem, bo Data packi się wgrywają dobrze, ale często jest problem z aktualizacją gry, bo są różne wersje gry i trzeba znaleźć odpowiednią aktualkę, a wgrywa się tak samo jak patcha, przez Horizon, możecie popróbować
Tu stronka gdzie można pobrać, ale trzeba się zarejestrować, możecie też poszukać w google:
P.S. Nie wiem czy nie trzeba mieć przypadkiem RGH, żeby poprawnie wgrać aktualizację...
--- Koniec cytatu ---
Niestety po podłączeniu dysku do mojej konsoli system wyrzuca numer błędu (ciąg liczbowy przypominający chociażby klucz do office ) podejrzewam że w jakiś sposób informacja o zbanowaniu została zapisana na dysku i nie ma możliwości podłączenia do Live ps a znasz link do pierwszego data packa? czy dwójka załatwi sprawę?
Nawigacja
[#] Następna strona