Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
PES 2015 Pack Of 26 Stadiums and Adboards
Fabek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErobię wszystko zgodnie z instrukcją i wyskakuje Error. jakieś pomysły?
--- Koniec cytatu ---
w którym momencie error?
lukaszZX:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,
u mnie podczas rozgrywania towarzyskiego meczu mogę normalnie wybrać sobie stadion, jednak nie mogę przypisać ich do odpowiednich drużyn w edit>teams>home ground, gdyż mam do wyboru tylko 12 podstawowych stadionów. Pomoże ktoś?
Dodatkowo mam ''Enirates Stadium'' a nie ''Emirates Stadium'' :P
--- Koniec cytatu ---
Mam dokładnie ten sam problem. Jedyne co się zmieniło to zdjęcia tych podstawowych 12 stadionów. W dodatku po instalacji, PTE Patch przestał działać.
Fabek:
Panowie, a wgraliście fix v2?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wrzucacie to do folderu download w folderze z pesem. Następnie generujecie nowy plik Dpfilelist(trzeba zaznaczyć check all) programem w pierwszym poście.
lukaszZX:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, a wgraliście fix v2?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wrzucacie to do folderu download w folderze z pesem. Następnie generujecie nowy plik Dpfilelist(trzeba zaznaczyć check all) programem w pierwszym poście.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiedziałem o tym. Teraz już wszystko działa, dzięki!!!
Fabek:
Podporządkowałem stadiony pod kluby, tak mniej więcej. Np. w Anglii na 4 stadionach grają kluby z PL i Championship. Nie licząc oczywiście Old Trafford, Stamford czy Anfield. Tam tylko po 1 zespole. Ktoś będzie chciał taki plik edit?
PS. Na patchu PTE 3.01 podporządkowałem te stadiony jak by co.
Nawigacja
[#] Następna strona