Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Zbiór wszystkich patchy PES 2015 + ankieta

<< < (2/3) > >>

Macios1991:
Siemka, dawno mnie nie było na tym forum i troche jestem zagubiony, dlatego mam takie pytanko do wszystkich i do Stanka bo zorientowałem się że zajmuje się tym o co chce zapytać, mianowicie!

Czy jest już option file/edit dla pes 2015 pod dlc 3.0 i patch 1.3, Zainstalowałem ten patch, stroje wszystko super ale składy mam nie aktualne :(. Pomoże ktoś?

OnoMatoPeja:
Patch konami nie dodaje aktualizacji składów, tylko DLC, zaś live update tyczy się online.
Po zamknięciu okienka transferowego po pewnym czasie konami wyda nowe DLC, trzeba czekać.
Jak ktoś jest niecierpliwy to może dograć unofficial patch z jak najbardziej aktualnymi składami (pesleague patch itp.) dla rozgrywki offline.

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch konami nie dodaje aktualizacji składów, tylko DLC, zaś live update tyczy się online.
Po zamknięciu okienka transferowego po pewnym czasie konami wyda nowe DLC, trzeba czekać.
Jak ktoś jest niecierpliwy to może dograć unofficial patch z jak najbardziej aktualnymi składami (pesleague patch itp.) dla rozgrywki offline.

--- Koniec cytatu ---
no tak nie dodaje transferów, ale dodaje piłkarzy i edit się zmienia

Fabek:
Polecam PesGalaxy patch. Co prawda nie ma jeszcze J-League czy MLS, ale twórcy wykonali świetną robotę!

oscarpanrafal:
witam mam taki problem wgrałem sobie licensje i dalej nie mogę grac przez neta pisze cos ze mam stara wersje gry i zebym ja zaktualizowal wie ktoś może oco chodzi???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej