Chciałbym powiedzieć, że do działu wróciłem około dwa tygodnie temu, dlatego jeszcze nie wszystko ogarnąłem. Wszystko kariery są dobre, jednak jak to bywa, nie mogę zagłosować na wszystkie.
1. RCD Mallorca by IDareKI - Według mniej numer jeden w tym miesiącu. Prowadzona na wysokim poziomie, systematycznie i z ciekawą fabuła. Bardzo mi się podoba. Obyś ciągnął to jak najdłużej.
2. West Ham by espon - Niedawno wystartowałeś z projektem tuż po zakończeniu BVB. Dość szybko zaciekawiły mnie losy Młotów i chętnie wchodzę poczytać co tam u was się podziało.
3. Tottenham Spurs by Lysy10KKS - Świetny materiał na karierę. Młody, zdolny skład. Jestem ciekawy jak dalej potoczą się losy Tottków.
4. FC Barcelona by MichuVeB - Pamiętam Cię jeszcze zanim zrobiłem sobie przerwę. Bardzo często zmieniałeś kariery, nie mogłeś znaleźć swojego miejsca, które tak naprawdę było blisko Ciebie. Czyli Twoja ukochana Barcelona. Co prawda nie jestem jeszcze ze wszystkim na bieżąco, ale wiem, że jeśli utrzymasz ten poziom i to tempo, w przyszłym miesiącu na pewno znajdziesz się na moim podium.
5. Eliminacje UEFA EURO 2016 - Podziwiam za wytrwałość. Kariera nie powala szatą graficzną, nie ma ogromnej ilości tekstu i dlatego też ma swój urok. Zawsze, gdy tylko mam czas wchodzę, żeby zobaczyć jak poradziły sobie poszczególne ekipy. Oby do finału!