Już nie mogę się doczekać 2 sezonu ligi
Nie wiem jak Wy ale ja walkę o zwycięstwo w 3 lidzie 2 grupie do tej pory pamiętam
Co tydzień kto inny wysuwał się na prowadzenie - raz to był kasperczak, innym razem J4ro
a po piętach ostro deptali nam kamil i rafik
jak do tego dodam że naszymi przeciwnikami w 2 lidze będą teraz najlepsi gracze z 3 ligi 1 grupy czyli krolik, Wawer, Victory i grzesieksl to naprawdę zapowiada się zacięta walka
A co do obserwowania 1 ligi to tam robi się jeszcze ciekawiej
Awansował do niej chociażby gienek85 - jeden z najlepszych graczy, któremu nie poszło za dobrze w eliminacjach ale teraz na pewno zajmie miejsce w czołówce. W 1 lidze weźmie też udział nasza "gwiazda" czyli Awek ;] na którego trzeba uważać i któremu bacznie będziemy się przyglądać jako administratorzy. Ale i tacy gracze jak dawid133, Fabio czy Damian_NML łatwo punktów nie oddadzą. Liczę też że ostro do gry weźmie się i lowik którego też stać na miejsce w czołówce tabeli. A to tylko gracze, którzy świeżo awansowali. Ci którzy utrzymali się w 1 lidze też łatwo się nie poddzadzą
Neymar, Arts84PL, kulfon, Kubul, OczyKobry, brunkson
sami topowi gracze
liczę też na to, że bociek udowodni, że nie przez przypadek wygrał ligę w 1 sezonie. No i dobrze by było gdyby i chudy zaczął w końcu grać
Niewiadomą pozostaje udział gracza tonny w 2 sezonie - czy jednak zaopatrzy się w grę i pokaże, że to on powinien wygrać ligę??
Emocji tyle
wydaje mi się że to może być najlepszy sezon ligowy
Może podkręcimy jeszcze atmosfere i dla zwycięzcy ligi przeznaczymy nagrodę?? Trochę się jednak obawiam czy to nie wypaczy wyniku przez zagrywki nie fair.
No nic za tydzień rusza liga i na pewno poznamy wtedy odpowiedzi na wiele pytań