Witam.
Mam problem z uruchomieniem pesa. Wygląda to tak, że przy uruchamianiu gry, jak wejde w pesa i jest to pierwsze zdjecie goetze i mam nacisnac dowolny przycisk, po wcisnieciu chwile mi sie laduje gra i nagle "PROGRAM PRZESTAŁ DZIAŁAĆ". Co dziwne udało mi się ustalić, że ten problem wyskakuje tylko jak mam połączonego neta tj: wchodze w te pierwsze zdj goetze gdzie każą nam nacisnac cos, odpinam lana od kompa, naciskam coś i nagle pes działa. No, ale niestety gdy z powrotem podłącze neta i chcę wejść w którykolwiek tryb rozgrywki online problem się ponawia. Nie da się już wtedy ominąć tego problemu jak przy starcie :/ . Dosyć dziwne to jest, bo moj komp spełnia wymagania, a na singlu moge grać normalnie bez żadnych zacinek i tego typu sprawach.
Czytałem sporo na internetach o tego typu błędzie ("program przestał działać"). Kombinowałem ze zgodnością, częstotliwością itd. Niestety żaden sposób nie pomógł.
Zaintrygowało mnie to, że po odłączeniu neta pes się włącza, jednak ja jestem ciemny w tych sprawach i nie wiem co mam zrobić.
Samemu na singlu sie nudno gra, a pesa kupilem ze wzgledu na nowy tryb myClub dlatego licze na Wasza pomoc.