Autor Wątek: PROBLEM Z URUCHOMIENIEM PESA 2015 PC  (Przeczytany 1321 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xkazikx1

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 24.02.2015r.
  • Gram w: PES 2015
PROBLEM Z URUCHOMIENIEM PESA 2015 PC
« dnia: Luty 24, 2015, 22:00:42 »
Witam.
Mam problem z uruchomieniem pesa. Wygląda to tak, że przy uruchamianiu gry, jak wejde w pesa i jest to pierwsze zdjecie goetze i mam nacisnac dowolny przycisk, po wcisnieciu chwile mi sie laduje gra i nagle "PROGRAM PRZESTAŁ DZIAŁAĆ". Co dziwne udało mi się ustalić, że ten problem wyskakuje tylko jak mam połączonego neta tj: wchodze w te pierwsze zdj goetze gdzie każą nam nacisnac cos, odpinam lana od kompa, naciskam coś i nagle pes działa. No, ale niestety gdy z powrotem podłącze neta i chcę wejść w którykolwiek tryb rozgrywki online problem się ponawia. Nie da się już wtedy ominąć tego problemu jak przy starcie :/ . Dosyć dziwne to jest, bo moj komp spełnia wymagania, a na singlu moge grać normalnie bez żadnych zacinek i tego typu sprawach.
Czytałem sporo na internetach o tego typu błędzie ("program przestał działać"). Kombinowałem ze zgodnością, częstotliwością itd. Niestety żaden sposób nie pomógł. :(
Zaintrygowało mnie to, że po odłączeniu neta pes się włącza, jednak ja jestem ciemny w tych sprawach i nie wiem co mam zrobić.
Samemu na singlu sie nudno gra, a pesa kupilem ze wzgledu na nowy tryb myClub dlatego licze na Wasza pomoc.

OnoMatoPeja

• Gość
Odp: PROBLEM Z URUCHOMIENIEM PESA 2015 PC
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 24, 2015, 23:00:33 »
Taki maja talent programiści Konami, nie od dziś.
Przeinstaluj sterowniki, w tym od karty sieciowej na nowsze.
Wyłącz usługę centrum zabezpieczeń oraz windows defender, może coś zadziała.
Wyłącz antywirusa na czas gry.
Wyłącz firewall w routerze, jeśli posiada taką opcje.
Zrób skan PC programem AdwCleaner.

To tyle więcej nic nie zrobisz. PS. Czytaj regulamin, od tego są tematy z przyklejonych.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: PROBLEM Z URUCHOMIENIEM PESA 2015 PC
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 24, 2015, 23:00:33 »