0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Slaveq potrzebuje jeszcze save i chyba tam menadzerów zmieniałeś, bo nie wiem gdzie to się zainstalowało bo na pewno nie w waszym save.
nie wiem , ten z fixa ostatniego
ok widze ze dzialaja bandy i inne rzeczy mi ktore nie zauwazylem ale nadla problem widocznie tkwi w tych twarzach moisandera i el gaziego
ok czyli to problem tylko tego bo widze ze sa nowe np wolski czyli u mnie wgralo sie i dziala wszystko na to wyglada jeszcze mam pytanie co daje ten osobny exe Nesa?
a to dalej mi bedzie kontynuowalo kariere?
Ja po zainstalowaniu patcha i update i folderu konami mam po rozpoczęciu w ML nowego sezonu w europejskich drużynach błędne drużyny typu marchidegna ,verwestadt.Co może być nie tak?
Cześć Tak chwilę poczytałem o tym patchu i fajnie On wygląda i w sumie to może i bym go pobrał ale mam jedno pytanie... Czy jakbym zagrał karierę Lechem Poznań na tym patchu to czy będą jakieś kwalifikacje czy przypisane miejsca dla Polskich drużyn do gry w Europejskich Pucharach? Z góry dzięki za odpowiedź
Mam zainstalowanego patcha wszystko pięknie chodzi tylko... nie obsługuje mojego pada. Pomożecie?
Dzięki. Tego nie sprawdziłem. ^^